Na een dag hard werken (ja, we drinken niet alleen maar wijn) heb je niet altijd zin om de keuken in te duiken. Wij lossen dat zo op:
Na de Weissenbruchstraat kan je nu ook op de Fred genieten van Libanese specialiteiten. In dit familiebedrijf toveren vader, moeder en 2 zoons de lekkerste hapjes uit de keuken. Wij probeerden de Libanees kipschotel en de heerlijke hummus. Meza Méditerranée is een aanrader.

Al het lekkers wat Italië heeft te bieden vind je bij That’s Amore. Sinds 2008 koken Saro en Simonetta op de Laan van Meerdervoort. Ze werken niet met een vaste kaart dus laat je verrassen. Heb je meer tijd, dan neem je plaats in het restaurant.

delicatessen

Soms verlangen we terug naar de tijd dat we in hartje Den Haag woonden en onze favoriete Thai de buurman was. Gelukkig bezorgt Songkhla nu ook en is de Pad-sie-iew met een telefoontje in huis.

We hebben Indiaas eten ontdekt. En dan vooral het Naan brood met knoflook. Bestel het bij bijvoorbeeld Kip Korma. Chef India bezorgt in een straal van 5 km rondom het Zeeheldenkwartier.

Onze mannelijke huisgenoten doe je geen groter plezier dan met een Big burger on weels. De naam verklapt het al: je krijgt een ENORME hamburger. En lekker dat die is!

Ondanks dat de kans groot is dat je Tante Bep al kent, noemen we haar toch. Je moet het zien als een luxe thuisbezorgd.nl. Geen vette hap maar goede restaurants komen bij je langs. De manier om te geniet van de sushi van Oni of een steak van The South of Houston aan je eigen eettafel.

tante bep

De naamloze toko van Alain in de Sumatrastraat, 20 meter voorbij de Albert Heyn, is al jaren een begrip in de Archipel. Voor €12,50 neem je een menu mee, inclusief spekkoek. De Indonesische gerechten worden op een andere plek gemaakt. In dit kleine zaakje wordt het wel opgewarmd. Er wordt niet bezorgd, maar het is zeker de moeite om er even langs te rijden.

Nu zijn we natuurlijk ook benieuwd naar jouw tip!

Afbeelding: PicJumbo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *