We kunnen onze favoriete cocktailbar al een tijdje niet bezoeken en het is aftellen tot de deuren weer openen. Kun je ook niet wachten? De Thuisborrel Club transformeert jouw huiskamer op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei a.s. voor even tot een waar shake-wahalla! Tutorials, tastings, live-entertainment en schudden tot je erbij neer valt – dankzij De Thuisborrel Club drink je thuis de allerlekkerste zelfgemaakte cocktails.

De Thuisborrel Club

Er zijn de afgelopen tijd veel initiatieven als paddenstoelen uit de grond geschoten met betrekking tot de horeca. Een sterrenmenu dat voor de deur wordt afgeleverd, lunchtoko’s die nu ook diners serveren en koffiecorners die koffie vanuit een kraampje verkopen. Helaas zijn de mogelijkheden voor (cocktail)bars niet eindeloos. Hierbij de oplossing.

Online samen

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei a.s. komen zo’n 11 cocktailbars online samen. Op deze manier krijg je de kans om een bezoekje te brengen aan je favoriete cocktailbar. Uit Den Haag zijn dit The Court en Lac Cai (gaat deze zomer open).

Thuisborrel club

Samen cocktails maken

De Thuisborrel Club is voor iedereen. De fervente cocktaildrinker, de gezelligheidsdrinker en de leergierige drinker – elke liefhebber is welkom. Deelnemen doe je door je van tevoren online in te schrijven via de website van De Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen uit twee opties:

  1. Inschrijven zonder The Cocktailbox
    Doe je de boodschappen liever zelf? Schrijf je dan voor € 10,- in en ontvang een menukaart met acht cocktails.
  2. Inschrijven met cocktailpakket
    Voor € 39,50 (excl. verzendkosten) schrijf je je in en ontvang je een zorgvuldig samengestelde cocktailbox bestaande uit de verschillende ingrediënten die je nodig hebt en het cocktailmenu. Denk aan 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering.

Het enige wat je zelf moet regelen is ijs, glazen en een cocktailshaker (bijv. een oude bidon). Gedurende de avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live maken en dus kun je gelijk met ze mee shaken. En terwijl jij geniet van je cocktail, zorgen zij voor het nodige entertainment.

Elke bar verzorgt tussen 20:00 en 23:00 uur een programmering dat elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur weer doorhoppen naar de volgende bar en kun je in één weekend wel zes bars bezoeken.

thuisborrel club

Inschrijven
Inschrijven en bestellen kan via de website van De Thuisborrel Club. Hier vind je ook een overzicht van de deelnemende bars en de programmering.

Als je voor maandag 18 mei a.s. The Cocktailbox bestelt, wordt deze thuis afgeleverd. Veel shake plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *