The Fox is sinds 1974 een begrip in Voorburg. Deze populaire buurtkroeg in de Herenstraat is al jaren de lokale ontmoetingsplek. Sindskort kan je er naast een biertje drinken ook heerlijk eten voor een vriendelijke prijs.

The Fox The Fox
Nieuw dinerconcept
Het enthousiaste personeel en de ervaren kok van The Fox zijn zeer gedreven om van dit nieuwe dinerconcept een succes te maken. Dat blijkt al snel uit de hartelijke ontvangst. Het sfeervolle, warme restaurantgedeelte nodigt uit om een herfstavond hier aan tafel door te brengen. De aankleding sluit op een subtiele manier helemaal aan bij deze tijd van het jaar.

The FoxThe Fox
Crostine caprese
Wij hoeven voor een keer geen keuze te maken uit het lekkerste voorgerecht. Want lucky us, we proeven ze bijna allemaal. De crostine caprese (met buffelmozzarella) is vanavond onze favoriet. Met de gamba’s piri piri en salade kip cajun met smaakvolle gember-kerrie dressing als goede nummer 2 en 3. Je kunt proeven dat er gewerkt wordt met goede producten. En er een fijne twist wordt gegeven aan bekend combinaties.

The Fox Voorburg The Fox
Altijd goede keuze

Traditionele kroeggerechten als saté en spareribs worden op dinerkaart gecombineerd met wildzwijn rack en gamba’s in tempura met gegrilde groenten. Er is voor iedere smaak wat lekkers op de kaart te vinden. Eigenlijk is iedere keuze die je maakt goed. Wij hebben de meeste hoofdgerechten geprobeerd. Er kwam geen unanieme winnaar uit de bus. Alles was op smaak en met zorg bereid. Oké, na lang nadenken waren de gamba’s tóch onze favoriet.

The Fox Voorburg
20 verschillende biertjes
Met meer dan 20 verschillende biertjes op de tap (en in een flesje) en een uitgebreide wijnkaart hoef je je over de drankjes ook geen zorgen te maken. De sauvignon blanc is probleemloos door onze strenge keuring gekomen.

Een van de leuke bijkomstigheden van The Fox is dat ze geschikt zijn voor ieder gezelschap. Grote(re) groep, diner voor twee of een etentje met kinderen erbij. In het weekend of na een drukke werkdag. Het is er altijd gezellig druk. En wij vinden altijd wel een reden om niet te hoeven koken.

Ook hebben ze aantrekkelijke deals op dinsdag, woensdag en zondag. Zo eet je op dinsdag voor een zacht prijsje onbeperkt hele smaakvolle spareribs, kun je op woensdag onbeperkt saté bestellen en bieden ze iedere  zondag voor €10 een wisselende daghap aan.

Maar geen zorgen, je kunt er ook nog altijd terecht voor een biertje en bitterballen. Nog een tip voor lekker eten in Voorburg? Zet Meatpoint ook bij je Voorburgse favorieten.

The Fox, Herenstraat 10, Voorburg 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *