We krijgen de kunst van het eten bestellen steeds beter door. Ook dit weekend namen we met veel plezier weer een tweetal bestellingen in ontvangst. De koks van Wicked Wines & Vigo hebben voor heerlijke diners gezorgd. En we spotten verder een mooie samenwerking tussen het strandhotel Scheveningen & Beachclub Patagonia.

Wicked Box

Rib-eye, makreelfilet, eendenborst en roodbaarsfilet. Dat is toch rijtje waar je geen keuze uit kunt maken? Nou, het goede nieuws is: dat hoeft bij de Wicked Box van Wicked Wines ook niet. Deze box bestaat uit 5 koude gerechtjes. Want als dessert krijg je tiramisu die je zelden ergens anders lekkerder hebt gegeten.

Een impressie van ons culinaire stay home diner. We hebben ons best gedaan om het nét zo mooi te presenteren. Enige extra oefening is hierbij geen overbodige luxe.

wicked wines
Carpaccio van gerookte ribeye
wicked wines
makreelfilet
wicked box
Eendenborst met Japanse saké eendenbouillon
wicked wines
Curry-kokos roodbaarsfilet

Het kan niet anders dan dat het water je nu uit de mond loopt. Een beetje pech heb je nu wel, want de Wiced Box wisselt iedere week. Maar zeker weten dat Wicked Wines komend weekend weer een perfecte combinatie samenstelt. Let op: ze bezorgen alleen op vrijdag en zaterdag!

Sushi van Vigo

Voor de Haagse sushiliefhebbers is seafoodshop Vigo toch wel een begrip. Wat een geluk dat ze momenteel ook hun lekkernijen op 1,5 meter afstand aan de deur brengen. Bestellen maar!

Vigo

Gespot: Samenwerking Standhotel Scheveningen & Patagonia

Speciaal voor inwoners van Den Haag, Scheveningen en Voorburg hebben het strandhotel Scheveningen en Pata een mooie deal bedacht. Ontvlucht je thuiswerk-kantoor en geniet een nachtje met uitzicht op zee.

Als bonus verzorgt de chef-kok van Patagonia een beachproof diner op je hotelkamer. Je moet het zand tussen je voeten er alleen zelf even bij denken. Dit is nu het beste alternatief nu we de echte strandtenten moeten missen. Dit wil ik!

Patagonia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.