Vestiging numero vijf van Stan&Co vind je vanaf nu ook in je favoriete stad aan zee. Midden in het centrum, op een steenworp afstand van het Binnenhof, zit deze nu al populaire spot voor food, drinks & friends.

Stan passage

Na een rigoreuze verbouwing zijn de deuren van de Haagse Stan&Co geopend. Het enorme pand aan het Buitenhof en direct grenzend aan de Passage is mede door de enorme glazen pui een ware eye-catcher.

Stan&co

In het interieur vind je een combinatie van hout en industriële elementen. Als je goed rondkijkt zie je ook een aantal opvallende creaties. Zo ook deze enorme tijger. Stan kan zomaar eens jouw urban huiskamer worden.

All day concept

Dankzij het ‘all day concept’ kan je de hele dag door terecht. Wij komen rond lunchtijd aan. Als we plaatsnemen aan ons tafeltje voelen we ons door de subtiele persoonlijke touch direct heel welkom.

Stan

We bestellen om mee te beginnen een fris drankje. Het ziet er uit als een spannende cocktail, maar dan wel zonder alcohol en op basis van siroop. Maar lekker is hij zeker weten.

Bao Bun shiitake

We houden ervan om niet alledaagse gerechten te kiezen. Zo komen we bij Stan terecht bij de Bao Bun met shiitake. Voor wie geen idee heeft wat een bao bun is. Vergelijk het met een soort broodje bapao. En dan in dit geval gevuld met paddenstoelen, paksoi en spinazie.

stan

Als je voor iets minder spannend kiest, dan is de sandwich avocado ook altijd een goede keuze.

Stan

Engels is meer en meer de voertaal in de Haagse horeca. Zo ook bij Stan. En dat vinden wij natuurlijk helemaal prima. Dit was weer zo’n vrijdagmiddag lunchplek waar we heel happy van worden.

Stan & Wijn  

Stan serveert ook de lekkerste combinaties van wijn en hapjes. Eigenlijk een onmisbare ervaring voor ons als wijnliefhebbers. Dus die gaan we de volgende keer zeker gaan uitproberen.

Stan&Co, Buitenhof 5 / Passage, Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.