Het is koffie, water of wijn. Veel meer smaken hebben we meestal niet in huis. Alleen die dagelijkse 1,5 liter water verveelt regelmatig. Daarom is een gezond en lekker alternatief altijd welkom. Wij proberen Soof. Siroop voor volwassenen. En worden verrast. 

Zoet. Heel zoet. En veel suiker. De eerste gedachten bij siroop. Maar dat hoeft dus helemaal niet. De nieuwe siroop voor grote mensen is de lekkere en gezonde versie van de welbekende aanmaaklimonade. Soof is 100% natuurlijk en verkrijgbaar in vier bijzondere smaken. Allemaal verschillende, vrij bijzondere combinaties met veel fruit, groente en kruiden. Water krijgt een kleurtje en heel veel smaak.

Soof

Alleen door de strakke fles verdient Soof een plekje in de keuken. De combinatie van citroen, mint en appel is ook nog eens heel fris en lekker. Dit kan dit voorjaar wel eens een populaire vervanger van een glas water worden.

Origineel is het zeker. een drankje met wortel, gember en appel. Een van ons vindt het geweldig ‘lekker die gember.’ De ander vindt de wortel te overheersend en slaat een tweede glaasje af. Misschien niet de populairste uit de serie.

Soof

Heerlijk fris drankje met een bijzondere combinatie van zoete aardappel, kaneel en appel. Even geen water, maar wel gezond bezig.

Wat ons betreft moet je Soof, de roosvicee voor grow-ups zelf maar een keertje proberen. Test zelf gewoon of je het lekker vindt of niet. De fles staat sowieso goed in je keuken. Je kan de stijlvolle witte flessen per vier online bestellen of gewoon bij Marqt kopen.

Soof heeft onlangs een mooie prijs gewonnen. Ze zijn de trotse winnaar van de NL Packaging Awards 2018. Er bestaat dus serieus een prijs voor mooiste niet-alcoholische verpakking. Je haalt dus niet zomaar een fles smaakwater in huis.

Hier
vind je nog meer smaakvolle alcoholvrije alternatieven. En wijn zonder te drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *