Na een vakantie, kampeerweekend en de nodige borrels is het de hoogste tijd voor een balansdag. Maar dankzij deze twee gloednieuwe Haagse aanwinsten is dat zeker geen straf.

Saplab
Sinds dinsdag heeft de Denneweg er een originele bar bij: Saplab. Een nieuwe hotspot voor smoothie-, slowjuice- en health-liefhebbers. Wij liepen er een dag later binnen om de sapjes Fen-Tastic en de Carrot Care uit te testen. De laatste was niet echt onze smaak (wellicht heeft het ermee te maken dat we hoopvol Carrot Cake i.p.v. Care lazen…) De Fen-Tastic daarentegen was dankzij o.a. de spinazie, komkommer, limoen en gember, heerlijk fris. Het leuke meisje bij de kassa verklapte dat er binnenkort een lunchkaart bijkomt met o.a. wraps en soep. Ze zien ons dus snel terug om ook het eten te proeven.

SaplabSla
In 2013 openden Jop en zijn vriendin Nina samen met tante Ida de eerste Sla- vestiging in Amsterdam. Na 3 jaar wachten was op 14 mei eindelijk de beurt aan Den Haag. Tegenover de Grote Kerk haal je voortaan de lekkerste salades, soepjes en smoothies. Ze werken alleen met verse biologische producten en omdat je ook je eigen salade kan samenstellen is vrijwel alles mogelijk. Wij kozen voor de special van de maand met quinoa, broccoli, venkel, komkommer, zalm en natuurlijk sla. En aangezien je er ook een wijntje of biertje bij kan drinken zien wij ons hier met onze vriendinnen al op het terras zitten (of binnen waar het ook erg sfeervol is ingericht!). En ze bezorgen de salades zelfs bij je thuis, dat is helemaal handig!

Sla

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *