Ben je net als wij een echte milkshake-liefhebber? Op naar het Spui! Hier opende drie weken geleden de eerste milkshakebar van Den Haag haar deuren: Shakespeare. Wij brachten deze nieuwkomer een bezoekje.

Het idee van de milkshakebar komt uit Londen. De eigenaar dacht dat Den Haag dit concept wel zou waarderen. Dit blijkt een shot in de roos, op de openingsdag stond er een inmens lange rij. Op 22 mei waren de gratis shakes het een lokkertje. Maar ook toen wij er op een doodgewone donderdag binnenliepen stond het kleine zaakje helemaal vol. Dit gaf ons genoeg tijd om een keuze te maken, want hier doen ze niet aan de standaard aardbeien of chocoladesmaak.

Keuzestress
Eerste kies je je favorieten chocoladereep of koekje. Van Oreo tot Tony’s Chocolonely , van M&M tot Milky Way. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het hier. Jouw favorieten reep wordt vervolgens vermalen en gemixt met een basis van melk en ijs. Vervolgens kies je een sausje bijvoorbeeld karamel of chocolade. Een flinke toef slagroom en een topping naar keuze maakt het drankje af. De gedachten dat we nu een ENROME calorieënbom in onze handen hebben negeren we maar. Onze Balisto shake met chocoladesaus en spikkels smaakt goddelijk. Wil je zelf een shakeje wagen? Ter kennismaking kan je deze maand de Skittles Rainbow milkshake proeven voor slechts € 2,50.
Shakespeare The Milkshake Bar, Spui 246

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *