Met de feestdagen voor de deur ben jij ongetwijfeld op zoek naar hét perfecte cadeau. Wij zijn fan van de spullen die Poush op de Frederik Hendriklaan verkoopt. En goed nieuws: deze pop-up store blijft!

PoushBuy now or cry later
Wij zijn alles behalve shopaholics maar bij Poush lopen we toch regelmatig binnen. Gewoon om even te snuffelen en om te kijken of er nog nieuwe dingen zijn. Want hier vind je vooral heel veel wannahaves. Ze verkopen eigenlijk te veel om op te noemen, denk aan kaarten, planten, tassen, sieraden en feestartikelen maar ook voor trendy en betaalbare mode ben je hier aan het goede adres.  

PoushZe blijven!
De dames achter Poush zijn de tweelingzussen Wendy en Henriette en hun nichtje Guusje. Ze besloten producten die ze persoonlijk aanspraken als experiment te verkopen. Poush is een verbastering van het woord ‘pop-up store’. Inmiddels hebben ze al twee winkels in Wassenaar en Noordwijk aan Zee. Sinds eind augustus zitten ze tijdelijk op de Fred in het oude pand van Ibericus. En goed nieuws: ze krijgen eind december een definitieve plek op nummer 245 waar nu nog By Jules zit. En wist je dat kleine ondernemers ook de kans krijgen om in hun winkel spullen te verkopen? Dat vinden wij sympathiek! Wij hebben vrijwel al onze Sint cadeaus hier verzameld dus mocht jij nog een geschikt cadeau zoeken, neem hier eens een kijkje.

Poush

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *