De afgelopen tijd zijn er op de Haagse Turfmarkt heel wat koffie -en lunchtentjes van eigenaar gewisseld. Nu de kantoorpanden langzaamaan volstromen en de NS weer volle treinen aflevert in Den Haag, komt deze straat weer volop tot leven. Een van de nieuwste aanwinsten is Poké Perfect. Als ware fans van sushi in een kom haasten we ons naar deze nieuwe lunch -en dinerlocatie.

De Haagse vestiging is alweer de elfde Poké Perfect in Nederland. Het concept en recept is dus inmiddels beproeft. Het idee achter Poké Perfect is overzichtelijk: snel, gezond eten met duurzame, verse producten.

Naast de welbekende variant in een kom, kan je ook kiezen uit een wrap variant. Een ideale uitkomst als je niet zo handig bent met stokjes (of niet echt blij wordt van houten lepels). Want de zogenaamde sushirrito kan je gewoon met je handen eten. De inhoud is hetzelfde. Alleen de manier van opeten verschilt. Ook weer overzichtelijk.

witzel poke perfect

The Witzel

Bij Poké Perfect kies je een van de specialiteiten of mix-en-match je je eigen favorieten bij elkaar. Wij gaan voor een samengestelde optie: the Witzel. Deze Poké bowl bevat zalm, avocado, komkommer, mango en lente-uitjes in de speciale Poké Ponzu-saus, gegarneerd met masago en sesamzaad. Een hele goede keuze voor een snel maandag-avond-diner. Er zijn twee maten. Hoe kan het ook anders: groot en klein. Klein vonden wij echt meer dan voldoende.

Fris en licht

poke perfect

Als je snel en gezond wilt eten, dan ben je hier op het juiste adres. Geen enkele poké bowl spot is gericht op uitgebreid tafelen. Dus deze ook niet. En dat is prima. Het voldoet helemaal aan de verwachtingen. Een perfecte tussenstop op weg naar je volgende afspraak. Ok, een minpunt dan. in de categorie ‘vriendelijke personeel’ scoren ze nog niet zo hoog. Maar laten we er vanuit gaan, dat het inwerktraject nog op volle kracht loopt.

Poké Perfect, Turfmarkt 224, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *