‘Nu alleen nog even plantjes kopen.‘ Het lijkt zo eenvoudig. Na een bezoekje aan een kweker breekt het zweet ons uit. De Latijnse namen vliegen je om de oren. De criteria van de standplaats zijn grenzeloos. Net als de bloeitijd, groeihoogte en soorten bloemen. Met een hoofd vol keuzestress en een lege kar stappen we teleurgesteld in de auto naar huis. Maar dan ontdekken we Yarinde. Zij blijkt onze redding voor een groene tuin deze zomer.

Kiezen uit duizenden groene opties: HELP!

Geen groene vingers

Yarinde is er voor mensen met en vooral ook zonder groene vingers. Die laatste groep mensen bevalt ons wel. Want een weekendactiviteit in een tuin met zon is in alle gevallen niet in de aarde wroeten en onkruid wieden. Een tuin is om in te relaxen, te borrelen met vrienden en een goed boek te lezen. Op de achtergrond zien we wel graag planten vol bloeiende bloemen met tientallen bijen eromheen. En dat groene gedeelte gaat bij voorkeur vanzelf. Ok, water geven: dat doen we nog net.

Beplantingsplan

Bij Yarinde kies je online op basis van standplaats, favoriete kleuren en hoeveelheid vlinders een plantenpakket per meter2. De meest ideale tuinplanten combinatie wordt voor je gemaakt. Binnen een week is je groene tuin in huis. Dankzij een waar beplantingsplan is het een fluitje van een cent om je plantjes op de juiste plek te zetten. En serieus: er zit een app bij die je een seintje geeft als je de groene exemplaren water moet geven en iets van voeding. Dit wil je toch!

Groeien

Nu is het alleen nog zaak dat de zon zijn werk gaat doen: niet alleen voor de plantjes, maar ook voor ons. Want wat is er fijner dan relaxen in een zonnige groene tuin. Wij gaan ons maar snel druk maken op belangrijke zaken: zorgen dat er een lekker flesje wijn koud ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *