50 vragen over je kledingstijl, een telefonische toelichting en binnen een week een uitgebreide kledingbox met stijladvies op de stoep. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar we gaan het gewoon doe: online personal shoppen. En we zijn unaniem: We kunnen het iedereen aanraden. We laten onze outfits van dit voorjaar uitzoeken en thuisbezorgen. Svenja door Scottybons en Barbara krijgt een doos van P.S.Zoë. 

IMG_4470Svenja
Na een half uurtje online is Scottybons op de hoogte van mijn kledingwensen, maten en stijl. Nu zijn zij aan zet. Een week nadat ik op send heb gedrukt brengt de buurman na werktijd mijn Scottybons box. Ik kan bijna niet wachten om hem open te maken. Maar ben vooral ook heel nieuwsgierig of het mijn persoonlijk online styliste is gelukt kledingstukken te vinden waar ik blij van word. Eerlijk gezegd vind ik dat zelf al een hele opgave.

FullSizeRender (70)De box is een verrassing waarvan je eigenlijk al wist dat hij ging komen. Maar dat maakt het niet minder spannend. In mijn box zitten 12 stuks. Deze zijn verdeeld over drie outfits, inclusief schoenen en een riem. In het persoonlijk stijladvies staat hoe je een en ander kan combineren. Vol overgave pas ik alles. Gewoon thuis in de woonkamer. Niets geen gedoe met vreselijke pashokjes en lange rijen voor de kassa. En ik word positief verrast. Er zit maar een item bij wat ik echt helemaal niets vindt. De overige keuzes snap ik wel. Na een half uur passen is mijn kledingkast gevuld met een nieuwe spijkerbroek, shirtje, blouse en een riem. De eerste voorjaarsinkopen zijn binnen zonder dat ik er veel tijd aan kwijt ben. Heerlijk. 
Scottybons 

boxBarbara
Kleding kopen is niet mijn favoriete bezigheid dus het idee van een van een personal shopper spreekt me gelijk aan. Voordat Zoë voor mij gaat shoppen wil ze eerst alles van me weten. Natuurlijk mijn maten maar ook welke stijlen en kleuren me aanspreken, wat ik normaal draag en of ik nog bepaalde lichaamsdelen wil camoufleren. Als laatste upload ik een foto van mezelf en dan kan het wachten beginnen.

IMG_6835Daar is hij eindelijk, een grote doos met op de voorkant een spreuk waar ik me helemaal in kan vinden: Save the earth, it’s the only planet with chocolate. Ook de inhoud stelt niet teleur. Een spijkerbroek, twee bloesjes (die ik zelf nooit had uitgekozen) een hip bomberjack met bijpassend t-shirt, een trui met vlindermouwen en een houthakkersjurk. Ideaal zo’n passessie in je eigen slaapkamer. Al snel wordt duidelijk dat de jurk en de trui te ver uit mijn comfortzone liggen, die gaan dus retour. Het gave bomberjack zit niet helemaal goed. Nu zou het fijn zijn als ik een maatje kleiner had kunnen pakken maar dat zit er natuurlijk niet in. Dus ook die gaat terug. De rest van de spullen zitten al gegoten en hangen vijf minuten later in mijn kledingkast. Als extraatje zit er ook nog een fles shampoo en droogshampoo in de box. Dit ga ik vaker doen!
P.S.Zoë

1 reactie op Ontdekking: Online personal stylist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *