Lekker eten. Vrienden. Wijn. Goede gesprekken. Lachen. Heel veel lachen. Voor ons de ingrediënten voor een onvergetelijke avond. December is bij uitstek de maand voor uitgebreide diners. Met dierbare momenten die we iedereen gunnen. Met plezier delen wij het menu en de aankleding waar deze avond omheen is gebouwd. Het is aan jou om er een even perfecte avond van te maken.
De gastvrouw heeft veel aandacht besteed aan de aankleding. Het thema ‘natuur’ is op verschillende manier terug te vinden in de aankleding. Zo staat er een zelf uitgegraven kerstboom te shinen in de woonkamer en zijn de kaarsjes op zeer creatieve manier in mos verwerkt. Op iedere houder vind je een toepasselijke spreuk. “Happy Ho Ho Ho to you”
De tafelschikking is subtiel weergegeven met fotootjes. We voelen ons direct enorm welkom. In de natuur heb je wel eens last van een mierenplaag. Deze mieren worden met open armen ontvangen als zij de olijven op originele wijze presenteren. Ook party mieren op je tafel? Koop ze hier.
December 6 gangen feestmenu
Amuse: Vitello tonnato op een wrap
***
Voorgerecht: Hartige pannenkoekjes met rivierkreeftjes en zeekraal
Wijn: Portugese blend, Lista Negra
***
Soep: Gegrilde paprikasoep met handgepelde Hollandse garnalen
***
Spoom: Frambozensgroppino
***
Hoofdgerecht: Biefstuk met seizoenspaddenstoelen, knolselderij- aardappelpuree en een saus van verse vijgen
Wijn: Roemeense Chardonnay van Meerwijn
***
Dessert: Citroen cheesecake met lemoncuro in een potje (uit: Snelle klassiekers met een twist, Brenda Hoff)
Eet smakelijk en geniet!