Helaas heeft Peppish al de deuren moeten sluiten. Begin dit jaar opende Lisa haar droomzaak: Peppish. Een roerige start kan je wel zeggen. Vlak na de opening moet ze haar deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen. Net weer open wordt de Oude Molstraat open gebroken. Maar ze is mega gemotiveerd een waar succes van Peppish te maken. En we snappen haar helemaal.

peppish

Peppish stond al even op onze Haagse lunch-wishlist. We hebben dan ook echt veel zin in een bezoekje als we er op vrijdagmiddag heen fietsen. Want stiekem is vrijdag wel een beetje onze hotspot-lunchdag geworden.

We worden bij binnenkomt enthousiast begroet door Lisa. Onze blik valt gelijk op de lange tafel voor het raam. Dat blijft een favoriet plekje.

peppish

Groen

Als we eenmaal zitten en een drankje hebben kijken we eens goed om ons heen in dit frisse, knusse en sfeervolle tentje. Peppish is klein maar fijn. Er staan verschillende tafeltjes, allemaal keurig op afstand. Lisa heeft het goed voor elkaar! En houdt van groen.

De kaart kent healthy opties, maar ook hele ongezonde. Dus alle ruimte voor een spontane quilts pleasure. Ook al is er ook genoeg te kiezen voor de Vega en vegan fans. De prijzen zijn eerlijk. Je krijgt o zo waar voor je euro’s.

Hap, slik en doeiiiii

Wij gaan voor een heerlijke Eastern chicken salade. Die wordt geserveerd in een leuke kom. Maar een van ons heeft hele foute trek. Dus de special, in de vorm van een mega mega mega hotdog komt ook op de lange tafel te staan. Tot de laatste hap…hap, slik en doeiiii.

lunch peppish
hotdog

Peppish is open voor ontbijt, lunch en heeft ook een goede borrelkaart. Nagenoeg alles wordt vers gemaakt. Altijd met liefde.

Gewoon gaan

Wij gunnen Peppish een vliegend vervolg van 2020. Dus gaan. Je wordt er blij van. Wie weet wordt deze plek wel jouw nieuwe lievelings.

Peppish, Oude Molstraat 28a, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *