Het uitzicht op de Scheveningse haven, een vrolijk terras uit de wind en de smaakvolle ‘hot stuff’, maakt Papan tot de ultieme voorjaarsplekje voor je welverdiende koffiemoment. Bij zonnig weer buiten, bij wind en regen binnen.

Nu de strandtenten allemaal weer open zijn vergeet je als je niet uitkijkt snel dat Scheveningen ook heel veel fijne koffieplekjes heeft zónder zeezicht. Maar die plekjes zijn zeker in het voorjaar ook echt een koffiestop waard. Papan is zo’n voorbeeld, aan de eerste binnenhaven, op weg naar het strand.

papan terras

Voldoet aan wensenlijstje

Papan voldoet aan al onze wensen: 1. een fijn terras, 2. super vriendelijke bediening en 3. heerlijke koffie. Na het sporten bestellen wij hier een goed gelukte cappuccino. In bekers die we het liefst gelijk willen kopen. We genieten van de langverwachte zonnestralen en de reuring om ons heen. Het terras is zo gepositioneerd dat er bij de eerste lente zon al heerlijk buiten kunt zitten. En dat zijn toch de ideale momenten.

papan

Onthaasten

Papan straalt, hoe kan het bijna ook anders, een layback surfstijl uit. Binnen vind je hele uitnodigende leren plofbanken, natuurlijke tinten en natuurlijk een surfplank. Als je al stress had, dan verdwijnt die als sneeuw voor de zon. No-nonsens it is.

Wie van lekker, gezond, biologisch en/of biologisch houdt, kan hier helemaal los. Dus scheur komende weken niet direct door naar het strand. Maar check ook plekjes in de buurt.

Papan, Vissershavenweg 55a, Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *