Buiten de deur ontbijten wordt steeds populairder. En met bijzondere tentjes zoals Haley’s Comet Breakfastclub omarmen wij deze trend graag.

Jaren ‘80

In de Piet Heinstraat vind je veel leuke winkeltjes en originele restaurantjes. De perfecte plek voor Haley’s Comet Breakfastclub. Dit restaurantje neemt je mee terug in de tijd want hier staat alles in het teken van de jaren ’80. We zien vinylplaten aan de muur, een ouderwetse spelmachine en horen hits uit die tijd.

American pancakes

We beginnen met lekkere drankjes. Smoothie Superman is dankzij de mango, banaan, mint en kokos heerlijk fris en fruitig. De s’mores cappuccino is een ander verhaal. Deze koffie is gemengd met chocolade, marshmallows, koekjes en slagroom en daardoor een dessertdrankje geworden. Op de kaart draait hier alles om eieren, pannenkoeken, bagels en cornflakes in verschillende varianten.  Wij vallen voor de originele American pancakes. Alleen dan niet de zoete variant met siroop en slagroom maar de gezonde optie met spinazie. De opgestapelde pannenkoeken zien er heerlijk uit en zo smaken ze ook. Op het tafeltje naast ons verschijnt een groot bord scrambled eggs met bacon en een kom granola. Hier weten ze hoe je ontbijtjes moet maken.

Haley’s Comet Breakfastclub

Maar waar komt die bijzondere naam vandaan? Dit tentje is vernoemd naar komeet Halley, één van de bekendste en helderste kometen in het heelal. Hij kwam in 1986 voor het laatste langs aarde en wordt in 2061 weer verwacht. De eigenaren zijn dol op ontbijt en vinden dit de perfecte plek om op Halley’s terugkeer te wachten. En wij sluiten ons hier helemaal bij aan. 

Haley’s Comet Breakfastclub, Piet Heinstraat 133

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *