In het Haagse Belgisch Park vind je Nog een bakkie, een brandnew retro hotspot. Dankzij vele auto’s vol Markplaats schatten stap je terug in de tijd. De eigenaresse heeft al haar ervaring als etaleuse gebruikt om haar droom, een eigen koffietentje in ’60 stijl te verwezenlijken. En of dat gelukt is.

Nog een bakkie
Voel je helemaal thuis bij Nog een bakkie

We hebben een weekje vakantie. Dus alle tijd om uitgebreid koffie te drinken. Op een steenworp afstand van het drukke Scheveningen ontdekken we een plekje wat uniek is in zijn soort. Nog een bakkie is het tegenovergestelde van alle 13-in-een-dozijn hotspots. Hier ga je naar het verleden, maar zonder de smaak van nu uit het oog te verliezen. Dit is de locale huiskamer. Met allemaal verschillende hoekjes en zitjes.

NOG EEN BAKKIE?

Nog een bakkie

De cappuccino smaakt naar een tweede ronde. Ondertussen kijken we onze ogen uit. In ieder hoekje zien we weer wat anders staan wat onze aandacht trekt. We hebben nog niet genoeg gezien als we weer vertrekken. We moeten dus snel een keer terug. Voor een broodje, drankje of een uurtje werken. Wat het kan hier allemaal.

We lopen na de koffie langs het strand. Want die is op een steenworp afstand.

Nog een bakkie, Stevinstraat 109, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *