Het Haagse Statenkwartier is sinds dit jaar twee leuke tentjes rijker om het weekend in te vieren. Wijn en lekker eten is bij Ravi & Vigo gegarandeerd. En het zijn ook nog eens relaxte plekken om te zitten. We zijn twee gelukkige buurtbewoners.
FullSizeRender (49) FullSizeRender (48)

Ravi
GESLOTEN – Eindelijk is die langverwachte wijnbar geopend in het Statenkwartier. We hebben hier alles, alleen voor een leuke wijnbar moest je op de fiets richting de stad stappen. Dat is met de komst van Ravi verleden tijd. Ravi is zoals ze zelf zeggen een ‘winebar with great food.’ We hebben beide getest en zijn het volledig met ze eens.

Op Facebook plaatsen ze doordeweeks hun aantrekkelijke dag special. We aten op donderdagavond voor slechts €14,50 kalfsoester met ansjoboter een frisse salade en frietjes. Met een glaasje vino erbij. Maar op de kaart staat ook nog genoeg om kiezen moeilijk te maken. Gelukkig kan je veel hapjes delen. Ravi is helemaal ingericht volgens de eisen van de moderne tijd. Licht, toch warm en hippig. Voor komend weekend hebben we weer gereserveerd. Ravi is vanaf nu onze nieuwe vriend.
Jacob Gillesstraat 21, Den Haag

IMG_3858
Vigo
Verse vis en een huiselijk gevoel zijn de basis ingrediënten van seafoodbar Vigo. Wij bestelden griet en sliptong en kregen een bord vol fijne visjes. De grote porties gingen tot de laatste hap op. Voor de liefhebbers van kreeft, oesters en schelpen valt er in de seafoodbar ook genoeg te kiezen. Vis hoort toch wel echt thuis in onze stad. En als die dan ook goed wordt klaargemaakt heb je een succesformule in handen.
Aert van der Goesstraat 9, Den Haag

Foto’s: Facebook Ravi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *