Bij de naam mister Smith (en mrs. Smith) moeten we even denken aan de film uit 2005 met Brad Pitt in de hoofdrol. Maar deze mister Smith zorgt gewoon voor een ontspannen avond met heerlijk eten. Aan ons favoriete plein: het Anna Paulownaplein.

Met Wicked Wines, Hortus, Publique en Room is Mister Smith de nieuwste aanwinst op het Anna Paulownaplein. We fietsen altijd al met plezier richting dit fijne pleintje, maar nu is er nog een keuze bij.

Mr. Smith heeft een paar tafeltjes buiten, maar het is winter, dus wij kiezen een van de tafeltjes binnen. Het restaurant is niet heel groot. Maar als je van te voren reserveert (wat tegenwoordig bij iedere lekker tentje moet…), dan is er vast een plekje.

mr smith

Urban look

Het is gezellig druk als we aankomen. Binnen no-time zijn onze jassen opgehangen en zitten we aan een van de tafeltjes. De inrichting is open en helemaal van nu. Inclusief het populaire krijtbord. Om ons heen hangen verschillende plantjes en aan de muur een groot wijnrek. De uitstraling is urban. In de volledig open keuken wordt hard gewerkt.

Alle vijf lekker

mister smith
mister smith

De kaart is met een vijftal voor -en hoofdgerechten overzichtelijk. Als voorgerecht wordt uiteindelijk de coquilles en de salade met geconfijnte eend geserveerd. Allebei zijn we blij. Het harde werk in de keuken levert een smaakvol resultaat op.

mister smith

Met de gegrilde zeebaars hebben we ook een goede keuze gemaakt voor het hoofdgerecht. Dus deze avond is hoe dan ook een succes.

Mister Smith is zeker een plek om een avondje heen te gaan. Al is de lunchkaart ook aantrekkelijk.

Mister Smith, Anna Paulownaplein 9, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *