Waarom komen we er nu pas achter dat je in Den Haag aan een heuse sushiband kan aanschuiven? In Momiji rollen de lekkerste hapjes langs onze neus.

Bordjes van de band

Voor een Aziatische avond ben je op het Rabbijn Maarsenplein aan het goede adres. Wij hebben zin in sushi en lopen bij restaurant Momiji binnen. De ‘gewone’ bankjes en zitjes slaan we over en gaan aan de bar zitten. Hier draait onafgebroken een lange band waar sushichefs steeds nieuwe hapjes opzetten. Je mag jouw favoriete sushi gewoon van de band pakken. De prijs van het gerecht is afhankelijk van de kleur van je bordje. Groen is met € 3,00 het goedkoopst, voor een zwart bordje betaal je € 6,50. Bij het afruimen van de bordjes schrijft de bediening op wat je hebt gehad. Handig! Wij slaan gelijk toe en plukken twee bordjes van de band. Je proeft dat de sushi vers is. Ook leuk dat je de makers aan het werk ziet. De twee sushichefs staan in het midden van de band hard te werken.

Lekkers op de band
Hebbes! De keus is gemaakt

Van de kaart

Naast de lekkernijen van de sushiband kan je ook gewoon van de kaart bestellen. Wij zwichten voor de verschillende Teriyaki spiesjes en bestellen nog wat gemixte sushi. Voor een culinair Japans feestje ben je bij Momiji aan het goede adres. Na een uurtje staan we weer buiten, wat een leuk en lekker plekje is dit!
Momiji Sushi, Rabbijn Maarsenplein 1

De score van de eerste ronde
Spiesjes van vis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *