Er is de afgelopen weken weer volop geborreld. Verder gaan we ouderwets dansen maar dan op een nieuwerwetse manier…

Vroege feestjes
Tot een uur of drie op de dansvloer staan is niet meer aan ons besteed (jaja, we worden oud) maar dat wil niet zeggen dat we ons weekend zappend op de bank doorbrengen. Gelukkig voor ons is het vroege feesten helemaal in. Je uitgaansavond begint na het werk en is rond twaalf uur afgelopen zodat je de volgende dag weer fris en fruitig weekend kan vieren. Het zogenaamde ‘microclubbing’ is al een hit in New York, Berlijn en Londen en lijkt ook hier door te breken. Op 29 juli is de vrijdagborrel “White Edition” in strandclub WIJ. Zien we je daar op de dansvloer?

Borrelen in de tuin
Als er geen feestjes worden georganiseerd gaan we zelf wel aan de slag. Onze nieuwe favoriete hangout plek is de ‘Ibiza’ tuin van vriendin Eelke. Zij zorgt zelfs voor de heerlijke hapjes zoals deze avocado garnalen salade. En dan is natuurlijk de grote vraag, wat drink je daarbij? De Lost Luggage doet het altijd goed. Maar de rosé van de Nederlandse wijnmaker Ilja Gort slurpt ook goed weg.

FullSizeRender (1)FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

Met oppas!
Je zou bijna vergeten dat er ook nog kinderen rondlopen. Voortaan nemen we ze gezellig mee want de Pier zorgt voor een oppas, spelletjes én ranja. Wat een goed concept! Wij waren bij de eerste editie op 10 juni en kunnen alleen maar concluderen: dit is voor herhaling vatbaar. Rustig bijkletsen met vriendinnen terwijl de kinderen zich ook prima vermaken. De volgende editie is vrijdag 8 juli bij Pier Zuid. Aanmelden voor de oppas kan via inschrijven@pier.nl.

Oh ja, en het is nog gratis ook…

CiVZdOAXEAQDLTY

2 reacties op Microclubbing & feesten in de tuin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.