De gezelligste en meest bezochte straat in Voorburg, de Herenstraat, was al het decor van een aantal cafeetjes en restaurantjes. Maar een echt gezellige borrelplek ontbrak nog. Tot Meatpoint onlangs haar deuren opende. Dit is de plek waar je met succes je dag kunt afsluiten. Of het weekend kunt starten.   

Het mag geen verrassing zijn wat er bij de Meatpoint op de kaart staat. Want borrelen doe je … precies: met wijn, gin-tonic of cocktails. Samen met fijne borrelplankjes, alstublieft.


Wat dacht je van een charcuterie met verschillende soorten worst of crunchy kipstukjes met Japanse sesamsaus? Of houd je meer van knoflook garnalen? Wij hebben alles geproefd, tot de allerlaatste hap.

Tip! Weet je wat zo geweldig is. Een mooie tweepersoons borrelplank mét een drankje kost iedere dag maar €14,95. Moet je alleen wel even bestellen tussen 16.00u en 17.00u. 


De inrichting is eigentijds en afwisselend. Zo heb je een ‘Love’ hoek met een fijne leren bank en hoge tafels met krukken in een toepasselijk ‘Cheers’ decor. De ideale plek om met vrienden af te spreken. Ben je met z’n tweetjes (of vieren), kies gewoon een van de tafeltjes. Iedereen wordt hier blij. Blijf je na de borrel hangen? Ook de dinerkaart barst van het lekkers. Bar én bistro is een goede combi.

Snel meaten in Voorburg?

Meatpoint Voorburg, Herenstraat 146 

Meer fabulous Voorburg? Dan kan. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *