Januari zit er bijna op. Dat vinden wij niet zo erg. Stiekem kijken we een beetje vooruit richting de lente. Heel voorzichtig. Wat zou een wijntje op het terras fijn zijn. En fietsen zonder handschoenen. Winter of lente. Leuke dingen plannen kan altijd. En er is de komende tijd genoeg te doen. Zelfs de eerste strandfeesten zijn genoteerd. Maar we gaan ook sportief doen. 7 tips voor in je agenda. Laat die zon maar komen!

pier-888155_1280Reizende Sterren Festival 
Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari is op de Pier het op Reizende Sterren Festival neergestreken. Drie dagen lang kan je een goede reden bedenken om een strandwandeling te maken en héél even een bezoekje te brengen (en wat lekkers te eten…) aan dit indoor foodtruckfestival. Twee vliegen in een klap. Er is veel aandacht voor kunst en muziek.chinese-new-year-707450_1280Chinees Nieuwjaar
De brakke 1 januari zijn we nog niet helemaal vergeten. En dan nu alweer een Nieuwjaarsfeest. En wel die van de Chinezen op 13 februari. Geen oliebollen en champagne. Wel draken, leeuwen en vuurwerk. De draak staat bekend als symbool voor hogere afkomst en macht, de leeuw staat symbool voor geluk & voorspoed. Het is maar dat je het weet. Happy New Year!
scheveningen-888160_1280070 borrel Kurhaus 
We vinden de 070 borrels altijd wat b(r)allerig. Maar soms heb je weleens zin in een decadente avond tussen makelaars, succesvolle consultants en andere semi-hippe (en rijke) mannen. Het Kurhaus is wel een locatie waar champagne en jurkjes op zijn plaats zijn. Weer eens wat anders én goed voor je netwerk. 4 maart gaat onder voorbehoud in de agenda.
like2run_header_site_nn_cpc_loop_2016_980x400pxCity Pier City loop  
Zondag 6 maart om 12:00 uur klinkt het startschot. Samen met duizenden hardlopers rennen wij een rondje van 10 km door Den Haag. Maanden geleden bij het aanschaffen van het startbewijs waren we heel enthousiast. Nu moet er nog ‘even’ hard getraind worden om met een voldaan gevoel die medaille in ontvangst te nemen. Hoe dan ook, we hebben er zin in. Ren jij ook mee? Of kom je aanmoedigen?
12507341_944657982238155_9183086177269151090_nOpening beachclub Wij
Het is nog geen dansen met je voeten in het zand, maar voor de eerste keer in 2016 op het strand is wel een goede tweede. 13 maart start het strandfeestseizoen bij Wij. Word je blij van strandfeesten? Ga 27 maart ook naar strandclub Whoossah. Met een beetje geluk ga je na vandaag die hoge heuvel naar het Zwarte Pad nog vaak op fietsen.

FullSizeRenderVerhuizing naar een tropisch eiland
Vind je het hier in Nederland dan echt niets meer aan. Wil je altijd op je strandbedje in de zon liggen? Vertrek dan 1 april naar een tropisch eiland. Binnenkort lees je onze tips over Curaçao.

Wijnspijswandeling Scheveningen
Op een zondagmiddag culinair eten en drinken bij een paar van de beste restaurantjes rondom de haven van Scheveningen. Dan kan tijdens de wijnspijswandeling van 17 april. Tijdens de wandeling bezoek je 7 restaurantjes. Reserveer snel!

Agenda nog niet vol genoeg? Houd ons blog in de gaten voor nog heel veel meer lijstjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *