We lopen over het algemeen niet warm voor het all-you-can-eat-concept. Maar geven de tapas van La Cubanita het voordeel van de twijfel. Geen keuzestress vandaag. Je kunt gewoon veel lekkers proeven op een avond. 

Drie vrienden met een voorliefde voor Cuba zijn het eerste La Cubanita restaurant gestart. Zij wilden de Cubaanse sfeer naar hier houden.

Je vindt La Cubanita in Den Haag nagenoeg naast Paleis Noordeinde, tegenover een sjieke galerie en de Gold Bar in hotel Indigo. We betreden het restaurantje via een smalle, knalrode deur. Eenmaal binnen is het verrassend groot, maar met een warme vibe.

La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijjke tapas. De vrolijke kleurtjes op muren en meubilair, typisch Cubaanse afbeeldingen samen met de Caribische deuntjes maken ons vrolijk. Spanje en Cuba komen samen in Den Haag. Als het buiten nu net zo lekker warm zou zijn als binnen …

La CubanitaOp de kaart vind je, hoe kan het ook anders, heel veel tapas. Om te delen, te proeven en te proberen. Vlees, vis of vega. Warm of koud. Pittig of mild. Gebakken of uit de oven. Per ronde noteer je twee hapjes op een bierviltje. Al snel verschijnt jouw keuze op tafel. Dit herhaal je tot je alles hebt geproefd (onmogelijk!) of gewoon genoeg hebt.

Ga je voor succes gegarandeerd: de top drie meest bestelde tapas is: Carpaccio, ham met meloen en pikante biefstukpuntjes.

Het is een betaalbaar concept en zeker een uitkomst als je met een grotere groep bent. Met zijn tweeën is het niet direct onze eerste keuze, daarvoor zijn er nog teveel andere leuke plekjes in het Haagse.

Zin in tapas? Reserveren is wel zo handig. Want dit concept is populair. Niet zo gek. Want de prijs van 17,50 euro per persoon is ook nog eens heel vriendelijk. Je vindt ze trouwens ook op vele plekken buiten Den Haag. Binnenkort wordt zelfs het 50ste filiaal geopend! La vida es un carnaval!

La Cubanita, Noordeinde 138a, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *