Als je net als wij blij wordt van nieuwe koffietentjes testen dan hebben we weer fijne plekjes voor je gevonden. Dus op naar de stad. Er is altijd wel een reden om jezelf op een goede kop koffie te trakteren.

FullSizeRender
Pop up koffie 

Cappuccino drinken tussen spullen van ruim 20 designers. Dat kan bij Conceptstore Collective. Het barst er van de cadeautjes voor jezelf (en anderen). We zagen bij hen deze spreuk.  “A smile is the best make-up to wear.” En daar zijn we het zo mee eens. Pas op. Het is een kunst om Conceptstore Collective zonder iets te kopen te verlaten.
Collective, Prinsestraat 5a, Den Haag

Tea-time 
Voor de afwisseling is thee ook wel eens lekker. Helemaal als het buiten koud is. Als je zin hebt in heet water met een smaakje op een rustgevende plek, ga naar het nieuwe Hug the tea. Je kan er ook verschillende smaakjes thee kopen.
Hug the tea, Oude Molstraat 16, Den Haag

IMG_9454
To go
Heb je haast? Haal er gewoon eentje voor onderweg. Koffie kan je namelijk ook op de fiets drinken.

Doppio
“We love to make coffee for the city that loves to drink it.”
Doppio Espresso is nieuw in town en wel op de Frederik Hendriklaan. Zij willen mensen blij maken en met een goed gevoel naar huis laten gaan. Daar kan niemand tegen zijn. Voor de ZZP’ers onder ons. Ze hebben er prima werkplekken. Hoe handig. Een nadeel is wel het gebrek aan daglicht.
Doppio, Fredrik Hendriklaan 137, Den Haag 

Waar drink jij het liefst je koffie?

 

1 reactie op Koffie(tentjes) is altijd een goed idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *