Wij houden van uitproberen en ontdekken. Maar als het om verzorgingsproducten gaat vallen we vaak terug op het oude vertrouwde. En dat is nergens voor nodig. De gezonde verwenbox van Ralph Moorman is echt een uitkomst om wat nieuws uit te proberen. Jouwbox is een verzameling vol kleine verrassingen. 

We nemen uitgebreid de tijd voor het unboxen. In de luxe box zitten 12 verschillende producten. Bekend, maar zeker ook onbekend. Alle producten zijn geselecteerd op basis van vijf pijlers: voeding, mond, haar, huid en supplementen. Er gaat een hele nieuwe wereld voor ons open.

jouwbox

De inhoud van de box is geïnspireerd op een hormoonfactorprogramma. Hierbij draait leefstijl vooral om voeding, training en stress. Maar het is ook belangrijk om te kijken welke producten je gebruikt voor je huid, haar, tanden en tandvlees. Want via deze producten kunnen ongewenste stoffen in en op je lichaam terecht komen. Niet echt iets waar we dagelijks bij stilstaan. We komen er als dertigers in ieder geval niet meer mee weg om de keuze van verzorgingsproducten te baseren op basis van aanbieding of een simpelweg een mooie verpakking.

Ralph Moorman, de samensteller van de box heeft een achtergrond als levensmiddelentechnoloog en gezondsheidscoach. Met zijn biochemische kennis wil hij onze badkamerkastjes voorzien van natuurlijke producten die voldoen aan strenge criteria. Zodat wij weer het beste van onszelf kunnen laten zien. Klinkt logisch.

Let’s try
We smeren direct de lippenbalsem met appelsmaak op. Daarna verdwijnt de tube in de handtas voor latere momenten. De reep extra pure chocolade van Lovechock kunnen we trouwens iedereen aanraden. Daar was al snel niets meer van over. Van de shampoo zijn we fan na de eerste douchebeurt. En het natuurlijke moddermasker is ook een blijvertje. Het ziet er tijdelijk vies uit, maar niet veel later straal je als nooit te voren.

We weten nog niet zo goed wat we van deodorant in een potje vinden, maar de verpakking doet het wél goed. Ook het reinigen van je gezicht met toverhazelaar is even wennen. Maar als de indianen het al gebruikte, moet het wel werken. Wat worden we enthousiast van het proberen van al deze nieuwe, met zorg samengestelde producten. We hebben alleen nu al wel een hekel aan de kleine weerstandsband. Deze moeten we van onszelf heel vaak gebruiken. En dat betekent verzuring van billen en benen. Maar alles voor een goed doel. Wij gaan ons beautyleven per direct verbeteren. Beloofd!

Laat je ook verrassen en inspireren. Bestel jouwbox vol natuurlijke verzorgingsproducten. Voor €39 verwen je jezelf (of een vriendin). jouwbox.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *