We zijn vol verwachting bij het openen van alweer de derde Jouwbox van Ralph Moorman. In een feestelijke verpakking vinden we 11 voor ons nieuwe topproducten. Allemaal gebaseerd op zijn vijf essentiële pijlers: voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie. 

Als kleine meisjes in de snoepwinkel proberen we er gelijk een paar uit. Want ook in de derde Jouwbox zitten weer producten, die door Ralph zorgvuldig zijn geselecteerd. Het zijn zelfs zijn eigen favorieten. De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en zijn van absolute A-kwaliteit.

Jouwbox
Tijdens onze ontdekkingstocht beginnen we met een kopje van Anne’s tea by me. Zij staan voor het betere kopje thee. De thee wordt gemaakt van de Camellia sinensis: een groene thee met verfrissende bloesems. Een in Nederland (!) gekweekte theeplant met een moeilijke naam, maar wel een die staat voor schoon, duurzaam, vers en (h)eerlijk. En wat ons betreft niet onbelangrijk: gewoon lekker.

Jouwbox
Vol badkamerkastje
Ons badkamerkastje heeft er vier nieuwe aanwinsten bij. Een voedende bodylotion, een matchende – bij vriendelijke- lichaamsolie, vochtinbrengende crème en een forever fresh deostick. We hebben deze winter dankzij Jouwbox geen excuus meer voor een droge huid.

We hebben een hekel aan vette, langzaam intrekkende crèmes. Maar deze drie doorstaan de test en veroveren eenvoudig een plekje in de badkamer. Bij gebruik van de deodorant missen we in het begin de spray, maar mede door de lekkere lucht (en de mooie verpakking) zijn we om.

Jouwbox
Handvol vitamines
De vijfde pijler, supplementie ontbreekt meestal in onze keuken. We proberen gezond en gevarieerd te koken. Maar een extra hulpje voor de winterweerstand juichen we toch toe. Vanaf nu nemen we dagelijks een handje pillen, een met visolie, een multivitamine en een vitamine D3. Als we tijdens het koken af en toe ook nog een beetje bottenbouillon, bron van mineralen, zuren en eiwit, gebruiken verhogen we de kans om fluitend de winter door te komen. 

Jouwbox
Nu we zo gezond bezig zijn, is er ook ruimte voor een quilty pleasure. Dus we ploffen neer op de bank met een glas rode wijn en een zakje rude health cornitas. Deze mix van kikkererwten, linzen en mais belooft een waanzinnige smaak. Weekendvibes: check!

Om van te genieten
Wij ontdekken in iedere box weer mooie producten die we met plezier gebruiken. Dat gunnen we jou ook. Voor slechts €39 krijg je deze box thuis. Nu een gewetensvraag: geef je Jouwbox cadeau deze feestdagen of houd je hem lekker zelf? Wij weten het antwoord wel.

Jouwbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *