Shopliefhebbers zijn we niet maar we verrassen iedereen graag met kerst. Met het inslaan van goede cadeaus kan je niet vroeg genoeg beginnen.Wij selecteerden deze presentjes waarmee je gegarandeerd scoort (en je koopt ze gewoon in Den Haag…)

Voor een boekenwurm
Meesterverteller John Irving laat je in zijn nieuwe (superdikke) roman weer geweldige personages ontmoeten. Avenue van de mysteriën speelt zich af in Mexico. Een muziekliefhebber is uren zoet in Het Grote Top 2000 à Gogo kijk-, lees-, en luisterboek, waar de verhalen achter de hits worden onthuld. Zin in een thriller? Wij zijn verslaafd aan De serie Noordzeemoorden van Isa Maron.
En Ma, de verhalen van Hugo Borst over zijn dementerende moeder zal iedereen ontroeren.
Waar? Wij sloegen onze slag bij Paagman (Frederik Hendriklaan).

De wijnliefhebber
Proefschrift wijnconcours riep de Chateau Mignan uit tot wijn van het jaar! Om precies te zijn moet je de Château Mignan Cuvée Pech-Quisou 2013 hebben. Deze rode wijn zorgt zeker voor een glimlach. Ook voor de gever, aangezien deze topper nog geen tientje kost. Wijnkenner in de dop? Met de NIP wijnkit leer je de beginselen van het wijnproeven. Kijk, ruik, proef en vergelijk. Met 5 buisjes met witte of rode wijn, een handleiding en 5 spiekbriefjes word je in één avond een kenner!
Waar? Wij kochten de wijn bij Bosman wijnkopers, het proefsetje ligt bij De Bijenkorf, Wagenstraat 32
wijnsetje

Voor de (romantische) gadgetfreak
Wij kunnen in deze donkere dagen niet meer zonder onze Magic Flame Candle. Het lijkt op een gewone kaars, maar een led lampje zorgt voor de vlam. En geloof ons, deze magische kaars is nauwelijks van een echte te onderscheiden. Er zit ook een timer in, hierdoor zet hij zichzelf op een vast tijdstip aan en blijft vijf uur ‘branden’. Voor wie meer wil weten over deze perfecte (en veilige) sfeermaker bekijk dit filmpje.
Waar? Dit lichtpuntje koop je o.a. bij tuincentrum De Bosrand
FullSizeRender (7)
De kookliefhebber
Een keukenprins of prinses verras je met de Spirelli. Met deze spiraalsnijder, kan je lange Julienne reepjes maken van bijvoorbeeld wortel, komkommer, radijs. Zo staat er opeens een gerecht als courgette-spaghetti op het menu. Een leuke gadget voor in de keuken, alleen het schoonmaken is een uitdaging.
Ook Jamie’s receptenjaarboek 2015 zullen hobbykoks waarderen. Met meer dan 200 recepten heb je voor elke dag inspiratie om à la Jamie te koken. En voor de prijs van €9,95 hoef je het niet te laten.
Waar? De Spirelli vonden wij bij Dok cookware, die grote kookwinkel in de passage. Jamie’s recepten kochten we bij Bruna (Centraal Station).

fotoZoetekauw
Je kan er volgens de AD koffietest de lekkerste koffie van de regio drinken. Toch komen we bij Hop & Stork niet voor een bakkie. We halen in de Haagse Passage graag een doosje gemengde bonbons. De peper bonbon was iets te scherp voor ons maar de Haags Hopje en boter peperkoek varianten behoren inmiddels tot de favorieten.
Waar? Hop en Stork zit in de Passage 82

De beauty queen
Je kent vast het merk Molton Brown wel, deze verzorgingsproducten worden in Engeland met de hand gemaakt. Wie wil zich nou niet inzepen met de (limited edition) champagne vlierbessen douchegel? Ook hebben ze speciaal voor de feestdagen kerstballen gevuld met je favoriete zeep. Je begrijpt dat we ook ook na de kerst genieten van onze geurige kerstbal.
Waar? Wij kochten het bij Celeste (Frederikstraat 963). Maar De Bijenkorf verkoopt het ook.
We zijn nog niet uitgebubbeld, volgende week lees je alles over champagne…

FullSizeRender (8)

2 reacties op Ideale kerstcadeaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *