Heerlijk dat de zon zich weer laat zien. Op één van de eerste mooiste dagen van 2018 gingen wij richting het strand. Daar zijn we alleen nooit aangekomen omdat het terras van Brouwcafé de Hofnar er erg aanlokkelijk eruit zag. En op dit fijne plekje met uitzicht op de haven hebben we de zandkorrels eerlijk gezegd niet gemist.

Hofnar

Een beetje bierliefhebber weet dat hier vroeger het Brouwcafé zat waar de biertjes van Brouwerij Scheveningen werden gemaakt. In 2015 is het overgenomen door de Hofnar, een café in Vlaardingen en is het brouwproces een paar honderd meter verderop verplaatst. De ruimte heeft gelijk een goede opknapbeurt gekregen en zal een breed publiek aanspreken. En dat geld ook voor de kaart naast de typische cafégerechten als soep, salade, saté, hamburgers, fish & chips zien we ook dry aged meat staan.

 Steak

Wij beginnen met een prima voorafje van de dagspecials, een foreltartaar met groene asperges. De black Angus ladysteak en de enorme hamburger vallen ook goed in de smaak. Leuk detail voor grote eters is dat je hier onbeperkt friet en salade mag bijbestellen. We controleren nog even of we onszelf terug kunnen vinden op de enorme uitvergrote foto van de Nieuwjaarsduik die aan de wand hangt maar tussen al die Unox mutsen kunnen we geen bekenden ontdekken. Aangezien de zon achter de wolken is verdwenen is het tijd om te gaan. Van de rekening schrikken we niet dus de kans is groot dat je ons deze zomer hier vaker aantreft.
Brouwcafé de Hofnar, Doctor Lelykade 28

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.