Eind maart heeft het chique Hotel Des Indes vanwege het coronavirus tijdelijk haar deuren gesloten. Sindsdien is er in het voormalig stadspaleis niet stil gezeten. Iedereen kan vanaf nu weer veilig op bezoek bij het iconische hotel. En om dat te vieren bieden ze voor ons, inwoners van Den Haag een Helemaal Haagsch arrangement. Dit is je kans om hier een keertje te overnachten.

Des Indes

Des Indes Lounge & Restaurant

Om zoveel mogelijk ruimte te creëren, heeft Hotel Des Indes het restaurant en het loungegedeelte samengevoegd. Op deze manier is het heel eenvoudig om 1,5 meter afstand te houden.

Er wordt een à la carte menu of een twee-of driegangenmenu geserveerd, zowel voor de lunch als voor het diner. Ook kan er worden genoten van een etagère vol met lekkernijen tijdens een uitgebreide Afternoon Tea Deluxe of een Royal Afternoon Tea.

Helemaal Haagsch

Woont je in Den Haag en wil je je eigen stad eens door de ogen van een toerist bekijken? Of hebt u altijd al een nachtje willen slapen in het luxueuse vijfsterrenhotel? Trek je chicste outfit aan en boek snel een nachtje Helemaal Haagsch bij Hotel Des Indes.

Wij, inwoners van Den Haag kunnen namelijk op vertoon van onze postcode deze zomer voor slechts € 99,00 een nachtje in heerlijke luxe komen baden in een van de Superior kamers.

Het Helemaal Haagsch arrangement loopt t/m 31 augustus a.s. Dit arrangement is te boeken via de website of via 070 361 2338.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *