Hometown Coffee is in een nieuw en healthy jasje gestoken. Op het Buitenhof kan je nu terecht voor met liefde gemaakte koffie, lunch en borrel. Er is volop keuze als je gezond, vega of vegan wilt eten.

hometown coffee
hometown

Hometown Coffee nieuwe stijl heeft een frisse urban inrichting met een vintage tintje. Wij worden heel enthousiast van deze ontdekking. Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen. Je kan hier ontspannen koffie drinken op een van de banken of voor een goede lunch plaatsnemen, met of zonder laptop, aan een van de tafeltjes.

Eggs green shaksuka

De kaart heeft enkel vega en vegan opties. Maar dat vinden wij helemaal niet erg. Anders was het nog moeilijker om wat lekkers te kiezen. En zo aan het begin van 2020 is gezond altijd een goed idee.

hometown

We worden getipt op de eggs green shaksuka. Dit gepocheerde eiergerecht met een Oosters tintje blijkt een goede keuze. We dippen er enthousiast op los. De geitenkaas is heerlijk!

Pompoen hummus

Twee mensen, twee gerechten. Ook het donkerbruine broodje met pompoen hummus en artisjok staat garant voor een geslaagde lunch. Die ook prima past in je gezonde mood.

hometown

Koffielove

hometown coffee

We maken onze lunch compleet met een afsluitende koffie in onze geliefde hometown. En gaan daarna weer helemaal opgeladen aan het werk. Wil je langer blijven hangen? Doen! De borrelkaart staat ook vol met lekkere drankjes.

Hometown Coffee, Buitenhof 4, Den Haag

hometown coffee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *