Goed nieuws: de Haagsche Bluf is niet langer een doodse boel. Donderdag is de officiële opening van de Foodhallen Den Haag, een hip voedselparadijs. Wij namen er alvast een kijkje én hebben natuurlijk geproefd.

Centrale bar

Ook al lopen er nog wat bouwvakkers rond om de laatste lampen op te hangen komen de etensgeuren je al tegemoet Ons oog valt op de grote bar in het midden, hier moet je zijn voor verse koffie en cocktails! Hieromheen vind je 12 verschillende eetstandjes waar de koks al druk in de weer zijn.

Chicken & Chips

Fans van de Italiaanse keuken zijn bij Renato’s pizzeria en osteria in goede handen. Wij zijn blij dat er zelfs verse vis aanwezig is. De eigenaren van Bistro-Mer in de Javastraat serveren in hun Bar Pêche de lekkerste dingen uit zee. Ons springt CeeCee’s Chicken & Chips in het oog. Hier kun je verschillende kipgerechten met en zelfgemaakte chips eten. Wij bestellen de wrap en deze is een heuse aanrader. Veel kip, heerlijke saus en van die chipjes blijf je eten. Maar er moet nog meer worden geproefd, we halen bij Vietstreet een broodje Banh Mi. Voor slechts 5 euro krijg je een enorm exemplaar met vlees en pittige saus.

Keuzestress

Het is dat we niet meer kunnen eten maar we komen vast terug om de andere tentjes zoals Malaysian Food Rocks, Holy Falafel, Burger & Bites, Dim Dim Sum of een heuse sushibar te testen. Voor een toetjes moet je bij The Sweet Spot zijn. Naast lekkere taarten en ander zoets hebben ze ook kaasplankjes.

Muziek of blijf slapen

De eigenaren willen vooral dat iedereen lekker lang blijft plakken. Op de eerste verdieping vind je daarom nog meer tafeltjes en gezellige zithoekjes. En er zullen ook regelmatig bandjes en dj’s optreden zodat je echt een compleet avondje uit hebt. Vanaf december kan je zelfs blijven slapen, in hetzelfde winkelgebied opent het boetiekhotel The Collector.
Den Haag had met Hofhouse en Minglemush al twee hele fijne foodhallen maar hopelijk weten veel mensen ook deze leuke nieuwkomer te vinden.
Foodhallen Den Haag, Haagsche Bluf 40.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.