We houden de weeronline app al dagen in de gaten. Het is nu wel duidelijk. Vergeet die biertjes op het terras, het rondstruinen op de vrijmarkt in je zomerjas en varen met een zonnetje op je gezicht: het wordt een héle koude Koningsdag. We balen flink, maar laten onze extra vrije dag natuurlijk niet verpesten door een beetje regen, kou en misschien zelfs sneeuw. Zo kan je overleven én er een groot (winters) feest van maken!

FullSizeRender (2)
Organiseer een winterbbq met oranje tintje
We zorgen naast de standaard bbq ingrediënten voor voldoende dekentjes, (oranje) sjaals en mutsen, een vuurkorf, afdak met voldoende ruimte voor alle vrienden en gluhwein. De zomerdrankjes van 2016 moeten nog heel even wachten. De bbq gaat bij ons in ieder geval aan én deze oranje wijn is na afloop gewoon op.

Wereldrecord proosten
Ga naar Amsterdam, ’s-Hertogenbosch of Groningen en doe mee aan het wereldrecord proosten. Oefen de proosttechniek een paar uur en wedden dat je het warm krijgt.

(Ver)koop warme choco
Bijna niemand zit te wachten op afgedankte spullen. Wij in ieder geval niet. Minimalisme is immers de trend. Als wij over een vrijmarkt lopen worden we dit jaar wél blij van een glas warme choco of goede koffie. Met enkel een gasbrander, wat plastic bekertjes en pakken chocomelk word je een hele populaire spot. Wedden? Wij komen in ieder geval graag langs!

Feesttompoucen0865
Eet oranje tompoucen

Koningsdag is geen Koningsdag zonder oranje tompoucen. En hebben wij even geluk. Het weer heeft geen enkele invloed op deze traditie. Wij gaan ze kopen, maar zelf maken kan natuurlijk ook. Hier een makkelijk recept.

Bezoek Vrijmarkt op zee
Op De Pier in Scheveningen is er vrijmarkt. Groot voordeel. De Pier is overdekt. Dus mocht het nu héél koud worden.

Zing Wilhelmus uit volle borst 
Zo en nu is het tijd om alvast in de juiste stemming te komen. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *