Eelke heeft haar kelder -voor weinig geld- omgetoverd tot een plek waar jong én oud graag komt. Met slechts enkele woonaccessoires en de nodige creativiteit is het een plek geworden waar wij jaloers op zijn. Neem ook een kijkje in ‘Het Molletje.’

Ik ben bij de inrichting van de speelkelder uitgegaan van de kleuren donkerblauw en okergeel. Deze slaapbank staat leuk, ligt heerlijk en is regelmatig in de aanbieding. Ideaal om overdag op te chillen en te gebruiken bij slaapfeestjes.

Het kleedje komt ook van Wehkamp en kostte nog geen twee flessen wijn. Hij is online niet meer te bestellen, maar er is zoveel ander leuks te vinden!

Een knutseltafel mag in onze speelkelder natuurlijk niet ontbreken. Wij vinden zelf de ehbo-kist van Hema heel fijn: veel verschillende vakjes binnenin en staat ook nog eens leuk. Hij is er overigens ook in mintkleur, daar ga ik ook nog even een plekje voor bedenken. Slingertje erboven, goede potloden in een mooi bekertje, wat gave manden met speelgoed: ready to play!

Ik heb een oud speeltafeltje met stoeltjes gespoten in stoer zwart. Hiervoor heb ik een spuitbus van Action gebruikt. Kost niks (€1,99 per spuitbus) en dekt prima. Kies wel de matte variant.

Mijn alltime favoriete winkel om te woonshoppen is Kwantum. Jammer dat deze toffe winkel vaak op van die desolate industrieterreinen zit, maar toch rijd ik regelmatig even langs om budgetvriendelijke spullen op de kop te tikken. Zo scoorde ik een stoere zwarte spiegel , héél veel kussentjes  en een gave mand voor mijn plant.


De schommelstoel liep ik bij Karwei tegen het lijf. Tot groot plezier van mijn kinderen kon ik deze voor €25,- natuurlijk niet laten liggen.

Leen Bakker doet het ook altijd goed als het om budgetvriendelijke accessoires gaat. Ik kocht er okergele (leef)kussens  en dit te leuke bijzettafeltje/krukje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *