Kijk, dit zijn nou dingen waar we héél gelukkig van worden. Een goed boek, een nieuwe chocolade winkel in onze stad, een onverwacht cadeautje en nieuwe schoenen! En onze vondsten delen we natuurlijk graag met jullie:

fullsizerender img_2661

Chocolade in een fijn doosje
Soms mag je jezelf best een klein cadeautje geven. Gewoon zomaar. Zo bestelden wij chocolade bij The Chocolate Shop, een nieuwe Haagse webshop. In een mooie verpakking vonden we chocolade met zeezout. Een reep Raaka uit de Dominicaanse Republiek.. Ook de tweede roze reep is voor herhaling vatbaar, deze was met 77% cacao, zeezout en lemon. Je kunt rekenen op verrassende smaken.

fullsizerender-29Nieuwe schoenen
We kregen deze week een standje bij de Hardloopwinkel over de kwaliteit van onze hardloopschoenen. Hardloopschoenen gaan zo’n 1.000 km mee. Hierna vermindert de demping. Zoveel km’s redden we niet, maar ook al laat je je hardloopschoenen ongebruikt in de kast staan, na zo’n drie jaar is de demping weg. Het resultaat: meer belasting op je gewrichten en een grotere kans op blessures. Mijn schoenen worden vier jaar lang wekelijks gebruikt (oeps..) Voor de nieuwe exemplaren ga ik extra goed zorgen. Ik ga ze vaker én met plezier dragen. Echt!

img_2574-1 Onverwachtse cadeautjes zijn de beste
De voorpret is in volle gang. We gaan binnenkort kennismaken met hét eiland der eilanden, Ibiza. Als een vriendin onverwachts een klein cadeautje geeft ter voorbereiding op vier dagen wijntjes drinken met de voeten in het zand worden we héél blij! Deze beautysmeersels gaan in ieder geval mee!

19974_skov_glazen-huis200Wildvreemde eilandgasten
Van een goed boek kunnen we echt genieten. Neem Het glazen huis van de Deense Leonora Christina Skov. Zou jij een uitnodiging van een onbekend persoon accepteren om op een verlaten eiland voor de Deense kust te bivakkeren? Zeven kunstenaars nemen dit reisje maar al te graag aan. Ze belanden in een glazen huis en zijn volkomen afgesloten van de buitenwereld. Dan komt een vrouw niet terug van haar hardlooprondje en blijken ze allemaal toch één ding met elkaar gemeen te hebben… De personages zijn mooi uitgewerkt en het verhaal sleept je mee vanaf de eerste pagina, deze roman met onderhuidse spanning is een echte aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.