Lekker eten -uit een tasje- als hoogtepunt van het weekend. Het is nu belangrijker dan ooit om jezelf (en maximaal drie vrienden) te verwennen met heerlijke maaltijden. In Den Haag barst het gelukkig van de culinaire afhaal -en thuisbezorgd opties. Onze lunch -en dinerfavorieten op een rij.

Lunch

 1. Appeltje Eitje, Keizerstraat. En dan als ultieme tip het huisgemaakte naanbrood met aubergine fritters, gegrilde paprika en kokos yoghurt.
  Ze hebben ook wisselende avondhappen. Dan weet je dat 🙂
buddha bar scheveningen

Diner

 1. Little Miss Sangria. En dan zeker weten de Little Miss Sangria Survival Box, incl. fles homemade sangria (die je wegdrinkt als limonade)
  De 2 persoons box is gevuld met allerlei heerlijke hapjes. Met popcorn als dessert!
 2. Wicked Wines, Ze hebben verschillende boxen voor 2. Met koude gerechten. Dus je hoeft ze enkel op bordjes te leggen. De Wickex box en Sushibox krijgen onze zelfgeteste goedkeuring. We zijn zelfs al meerdere keren op herhaling gegaan. De nieuwe experience, high wine -en borrelbox zijn ongetwijfeld net zo lekker!
 3. Dekxels. Stel zelf je diner samen met twee kleine gerechten en een dessert. Met als verrassing een klein flesje limoncello.
 4. Vigo Seafood Bar Delivery. Als je de sushi van Vigo nog niet kent, dan moet daar heel snel verandering in komen. En als je Vigo10 gebruikt, krijg je ook nog 10% korting.
 5. SuzieQ. SuzieQ loves you. Als dat op je tasje staat geschreven, dan weet je dat het goed zit. Je kan verschillende warme en koude gerechten bestellen. Met een tapbiertje to go erbij lijkt het net echt of je uit eten bent.
 6. Hummus. Dippen, proeven, hmmmm….us. Wij houden erg van hapjes delen. Nou, dat kan dus. Wat dacht je hier van: een combinatie van de chef voor 2 personen bestaande uit 4 gerechten uit onze kaart + zoete aardappelfrites en een kleine salade. Geserveerd met 2 versgebakken pita’s.
 7. Andermanskeuken Kreeftenbisque, pasta met truffel en bospaddenstoelen en steak tartare voor thuis. En dat zijn niet de enige keuzes.
 8. Catch by Simonis De Catch at home box is hun nieuwe concept voor thuis. De gerechten worden koud aangeleverd, met instructies. De box bevat o.a. bisque, gamba’s in knoflookolie, plateau met o.a pata negra, carpaccio rolletjes met truffelmayonaise, hollandse garanalen en zalmtapenade. Incl. een fles sexy Fish Chardonnay.
 9. Zitoun Een mezze bij de borrel, shakshuka of Tunesische vissoep. Dit Tunesische specialiteiten restaurant verrast je. Sluit je avond af met een dadelcake.
 10. Gastropub van Kingsbergen. Zij organiseren iedere dag de grote bezorg -en afhaalshow. Zij maken van to go een waar feestje. Probeer hun wisselende daghap eens.
 11. Buddha Bowl Een sushi bowl kunnen we bijna iedere dag wel eten. En dan bij voorkeur met zalm.

We zijn ons ervan bewust dat dit lijstje nog lang niet compleet is. Deel je favoriet in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *