We hebben de eerste drankjes en hapjes al uitgeprobeerd in de Haagse Foodhallen. Nu is er nóg een lokale stand geopend die het proberen waard is: De Haagsche Croquetterij. Ze beloven nostalgie op een borrelplank. Dat klinkt als bestellen. Net als dat broodje good old kroket.

Ambacht en nostalgie
De Haagsche Croquetterij brengt onze favo borrelsnack, kroketten en bitterballen, met passie en ambacht naar de Foodhallen. De croguetterij is een jong merk met oude wortels. Hun grootste inspiratiebron is het kookboek ‘Recepten van De Haagsche Kookschool’ uit 1888 (!). Het is de bedoeling dat je de ambacht en nostalgie proeft in hun lekkernijen.
In de inrichting vind je hints naar de lokale kook-en kunstgeschiedenis. Haagse meesters mogen niet ontbreken. Schilderspaletten vervangen de plank en worden gedecoreerd met bittergarnituur en vleeswaren. Het is borrelen met een kunstzinnige knipoog.
De specialiteiten nieuwe stijl uit de 19e eeuw eten we met plezier ook in 2020. Dus de Foodhallen blijven favoriet.
Haagse Croquetterij, Haagse Bluf 40, Den Haag