Wij hoorden al positieve geluiden over Goed Volck. Dat kan haast niet anders als de eigenaar van Calla’s (één Michelinster) hier ook de baas is. En wij werden niet teleurgesteld.

Cocktail & amuse

Op de hoek van de Denneweg en de Hooistraat zit sinds juli Goed Volck. We worden hartelijk ontvangen, zelfs de kok in de open keuken zwaait. We zien de barman prachtige cocktails shaken, daar willen we mee beginnen. Verder verschijnt er heerlijk brood op ons tafeltje én een amuse van het huis. Onze avond begint goed. Gelukkig vallen ook onze voorgerechten in de smaak: de steak tartaar in bladerdeeg en een raviolo van ricotta. Inmiddels is er geen vrij tafeltje meer te vinden, dat begrijpen we wel.

Goed Volck
Goed Volck

Aanwinst

Als hoofdgerecht hebben we gekozen voor de diamanthaas met luchtige bearnaise en friet. Op advies van de vlotte ober drinken we er een lekkere rode wijn bij. We sluiten onze avond af met gegrilde ananas en kokossorbet plus drie friandises met een koffie naar keuze. Voor drie gangen van de kaart betaal je 37 euro. Alles wat we aten was heerlijk en de gezellige sfeer maakt het helemaal af. Dit restaurant is een echte aanwinst voor de stad. Wij vonden wel het voorste deel bij de deur een stuk minder leuk. Dus geef vooral door dat je bij het reserveren achterin wil zetten. Of je moet het gezellig vinden dat er steeds mensen naast je staan te wachten.
Goed Volck, Hooistraat 1 Den Haag

Goed Volck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *