Water met een smaakje is de hit van deze zomer. En met 0 calorieën nog gezond ook. Wij klokken zo onze dagelijkse 1,5 liter water weg. Het is zo simpel dat je je afvraagt waarom niemand eerder met dit idee kwam. Kies je favoriete fruit uit, snijd het in grote stukken, voeg water toe en zet het een nachtje in de koelkast. En omdat niet alleen de smaak in het water trekt maar ook de vitamines, krijg je als bonus een extra dosis vitamine B en C binnen. Wij waren dankzij die heerlijke zomerzon druk met waterflesjes in de weer. Onze favoriete creaties van afgelopen week:

Stijlvol water drinken is nog nooit zo makkelijk geweest. Neem bijvoorbeeld deze jar met gestampte frambozen, basilicum én water. Wij dronken hem op het strand maar gaan hem thuis zeker namaken.

IMG_1667

Water met komkommer kende je vast al. Met wat citroen en rozemarijn maak je het net wat spannender. Helemaal als je slierten van de komkommer maakt:
FullSizeRender
Voor een fietstochtje door de stad maakten we dit flesje voor onderweg. Extra verfrissend dankzij de munt en citroen. En je drinkt dit gewoon door als je in de tuin zit.
IMG_2007IMG_1535

Als het weer tijd is voor onze Bodytec lounge-les zijn we op watergebied niet altijd goed voorbereid. Daarom staat de zelfgemaakte Limonade van de Marqt met citroen, appel, agrave en limoen ook standaard in onze koelkast:
IMG_2523

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *