We kennen ze. Die voornemens om heel gezond te eten in het nieuwe jaar. Of het lukt. We zullen het zien. Met deze vier tips wordt het voor inwoners van Den Haag in ieder geval een stukje makkelijker gemaakt. 

yogurt-924880_640Let’s go yoghurt 
Yoghurt Barn is vanaf half februari a.s. nieuw in town. Op de Haagse Plaats kan je dan terecht voor verschillende, biologische soorten yoghurt. Ook to go. Binnenkort een naughty nut halen? Een mengsel van walnoot, dadel, banaan en appelsap. We willen er op weg naar werk in ieder geval voor omfietsen. In Utrecht is Yoghurt Barn uitgeroepen tot leukste restaurant. Dat belooft dus veel goeds. Nog even geduld!

salad-677910_640Food Souldiers 
Wil je een goed voor je lichaam zorgen, maar niet echt radicaal anders gaan eten. Food Souldiers is misschien wel een oplossing. Voor €25 per dag ontvang je een speciaal samengesteld menu. Een menu waarmee je jouw eigen doelstellingen kan halen. Meer energie? Stralende huid? Nieuwe eetgewoonten? De keuze is aan jou. Het is eenvoudig te bereiden. Ze bezorgen in Den Haag en omstreken en hebben een winkel in Wassenaar.

soup-570922_640Green Bean 
Op het Haagse Lange Voorhout vind je Green Bean. Voor biologische sandwiches, zelfgemaakte soep en gezonde sapjes kan je hier terecht. Ze maken alles vers. Ook to go. Onze favoriet is de sandwich met hummus, harissa, spinazie, wortel en geroosterde sesamzaadjes. Al is de courgettesoep ook heerlijk.

Karsten & Kuiper 
Gaan zin om te koken, maar wil je wel gezond eten? Karsten & Kuiper is het antwoord. Zij maken dagelijks verse maaltijden. Je kan ze afhalen of laten bezorgen. Wat dacht je van frittata met couscous en gegrilde groente of Massaman curry met jasmijnrijst en een komkommersalade? Eigenlijk ziet het er allemaal lekker uit. We gaan het in ieder geval proberen. Er is deze maand ongetwijfeld een avond waarop we niet in de keuken willen staan. Je vindt ze in de Haagse Prins Hendrikstraat in het Zeeheldenkwartier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *