Yes, hij schijnt eindelijk. De zon. Na zo lang wachten worden we er extra blij van. We kunnen de handschoenen, witte vingers en stampotten eindelijk inruilen voor de zomer essentials. Wij kunnen in ieder geval geen zomerdag zonder …

FullSizeRender (4)
Aardbeien

Aardbeien horen echt bij de zomer. De komende maanden zorgen wij altijd dat er aardbeien in huis zijn. Naast dat ze super lekker zijn, bevatten aardbeien ook weinig calorieën. Dat is weer goed voor de komende bikinitijd. Een schaaltje met 100 gram van deze overheerlijke aardbeien bevat slechts 29 kilocalorieën. En zo heb je ook alweer de helft van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit binnen. Daarnaast barsten ze ook nog eens van de vitamine c. Win-win-win.

Zonnebrand 
We gaan de deur niet meer uit zonder een fles zonnebrand. We zijn dol op de zon, maar verbranden is wel het laatste wat we willen. Dus gewoon factor 20 en langzaam afstand nemen van die witte benen. Zelf zijn we fan van de zonnebrand van Biodermal.

IMG_0592
Zonnebril
Zodra de eerste zonnestraal zich aandient, zit hij vast in de tas: de zonnebril. Hier kunnen we echt niet zonder. Wij zijn fan van Ray Ban, dus deze zonnebrillen trend slaan wij even over.

Goed boek
Wie ons blog een beetje volgt of ons kent, weet dat wij iedere maand heel wat boeken verslinden. Van een boek lezen buiten in de zon, op het terras of lekker in de tuin worden we extra blij. Dit weekend gingen we voor een literaire thriller en een kijkje in de Haagse Wijk Transvaal. Allebei waren ze zo uit.

Koud water
In onze tas, in de koelkast en naast het computerscherm. Een flesje water is altijd in de buurt. Dus die 1,5 liter redden wij wel. Als het even kan gooien we er ook een limoentje in of gewoon weer aardbeien.

En als het ’s avonds in de tuin nog héél lekker is, schenken we een van deze zomerdrankjes in. Lang leven de zomer!

Waar kan jij deze zomer geen dag zonder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *