GESLOTEN | Het eten van een freakshake, of eigenlijk vreselijke quilty pleasure calorieënbom stond al een tijdje op onze wishlist. Met de opening van de Haagse Daddy Donut Churros Cartel werden we op onze wenken bediend.

Freakshake
‘The more you weigh, the harder you are to kidnap. Stay safe.’

Klein kunstwerk

We staan onszelf voor een keertje zo’n mega ongezonde, maar o zo lekkere lunch toe. Tot voor kort hadden we nog geen plek in Den Haag gevonden waar we terecht konden voor een freakshake. Maar dat is nu helemaal opgelost.

Voor wie geen idee heeft wat een freakshake is. Het zijn kleine (of stiekem toch behoorlijk grote) kustwerkjes van een milkshake en in ons geval een homemade donut. van zo’n 1000 welbestede calorieën.

Daddy Donut Tim gaat gepassioneerd aan de slag met onze bestelling. Hij maakt de shake helemaal zelf. Wij zijn onder de indruk van het resultaat. Die we overigens toch besluiten te delen…

freakshake den haag

Naast deze wekelijks wisselde zonde kan je bij het Daddy Donut Churros Cartel terecht voor nog veel meer lekkers. Wat dacht je van donuts en churros?

Instahit

De freakshaketrend is jaren geleden begonnen in Australie. De belachelijke en over the top milkshakes blijken een ware insta-hit. Want van deze zonde moet je gewoon een foto maken. Anders geloof je zelf niet eens dat je dit schaamteloos gaat opeten. Of is het drinken? Het is een lunch inclusief drankje in een. En dat voor maar 6 euro 50.

freakshake

Cheat (sun)day

Gun jezelf ook een cheat (sun)day. Bestel een freakshake bij Daddy Donut. En vergeet hem niet te posten!

Daddy Donut Churros Cartel, Papestraat 10, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *