GESLOTEN | De deuren van Fenn Wine & Dine zijn sinds een paar weken open aan de sjieke Denneweg. Hun ‘shared dining’ concept klinkt ons als muziek in de oren. Delen is onze lievelings. En helemaal vanaf houten plankjes. Met lekkere wijntjes. 

De sfeer is fijn: gezellig rumoer, rustig muziekje en ontspannen. Met een inrichting van nu. Modern, maar niet overdreven hip. We voelen ons direct thuis als we ons-natgeregend- installeren aan één van de tafeltjes aan het raam. Op de zachte stoelen kunnen we moeiteloos een avondje doorbrengen. Wil je liever aan een hoge tafel zitten? Dan kan ook.


We starten met een flesje Oostenrijkse Gruner Veltliner en charcuterie mix. Het is nog net niet vechten wie het laatste stukje van de truffelsalami mag.

“Food tastes better when you eat it with someone you love’

De menukaart bestaat uit zeven plankjes die eigenlijk allemaal lekker zijn. Iedere plank is voor 2 personen. Wij -sushilovers- kiezen voor de Little Fenn. Deze plank zit vol met stuk voor stuk lekkere hapjes als sushi met stukjes rauwe tonijn, sashimi, yakitori, langoustines, tonijn en wakamé.

Smaak & beleving
Dankzij de ideale combinatie zorgt ontspannen sfeer, heerlijk eten en enthousiaste bediening gaat Fenn ons vaker terugzien. Fenn is trouwens -voor een restaurant-  tot diep in de nacht open. Kan nog wel eens handig zijn om te weten.

Restaurant Fenn, Denneweg 27, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *