Gastblogger Marieke woont in Voorburg en is verliefd op deze plek. Ze deelt met plezier haar favoriete adresjes om te eten en shoppen. Al valt dat haar niet mee. Het is maar moeilijk om de leukste te kiezen.
8 tips voor een succesvol bezoekje aan Voorburg. 13151432_478799995645887_8804397281798141234_nZZP’en bij Coffee Works 
Langs de Vliet en in de Herenstraat zitten diverse leuke (eet)tentjes. Bij Coffee Works zit je goed voor een heerlijk kopje koffie met een huisgemaakt taartje. Ze hebben een heerlijk terras in de zon en goede WiFi. De ideale ’thuiswerkplek.’
Parkweg 56, Voorburg

IMG_2571Proeflokaal 1723 kookt vanavond
Geen zin om te koken? Bij Proeflokaal 1723 in de Herenstraat hebben ze elke dag een lekkere daghap.
Op zaterdagmiddag zijn er hapjes van het huis. En de ossenhaassaté? Die is zeker weten de beroemdste van Voorburg. En toevallig is het ook vaak de daghap op zaterdag.
Herenstraat 98, Voorburg

Picknicken bij Ron Blaauw
Sinds twee jaar heeft Ron Blaauw een restaurant in Voorburg, Central Park. Hier kun je alle dagen heerlijk eten, maar op zondagmiddag is het extra genieten. Je kunt heerlijk picknicken in de enorm tuin aan het water. Met een gevulde picknickmand vol met lekkere gerechten van Ron Blaauw met daarbij Bosschendal wijnen heb je instant het luxe vakantiegevoel. Gaat het toch regenen? Neem je mand gewoon mee naar binnen. Qua wijn tippen wij de Bosschendal Rachels’s Chenin Blanc.
Oosteinde 14, Voorburg
IMG_2569
Slaag altijd bij The Ritzz
Shopaholics kunnen los in Voorburg. Je hebt allemaal wel zo’n winkel waar je altijd slaagt, The Ritzz is er zo eentje. Hier kom je nooit met lege handen naar buiten.
Herenstraat 88, Voorburg

Bezoek Beriozka
Bij Beriozka word je gegarandeerd hebberig. Mooie Franse merken en aparte items voor in jouw nieuwe herfstgarderobe. Wel even doorsparen, goedkoop is het niet. Kijk alvast in hun webshop.
Herenstraat 61, Voorburg & Gentsestraat 8, Scheveningen

Zoë & Max voor de kleintjes
Voor kinderkleding is Zoë & Max helemaal leuk. Een uitgebreide collectie en super lieve verkoopsters die alle geduld met de kinderen hebben. Op de eerste etage is er zelfs een kleine vintage hoek.
Koningin Julianaplein 15, Voorburg

IMG_2570Kom naar de Vlietdagen
Op 17 en 18 september zijn de jaarlijkse Vlietdagen. Met vermaak op en aan de Vliet voor jong en oud. Bezoek een van de (nautische) markten of ga het water op.

Weekmarkt
Op zaterdag heeft Voorburg een weekmarkt. Je kan hier terecht voor je wekelijkse boodschappen, maar wordt ook verrast door kraampjes met aparte spullen.
Oosteinde, Voorburg

Tot in Voorburg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *