We zijn deze week niet veel avonden thuis geweest. En onze keuken is nagenoeg schoon gebleven. Maar we hebben dankzij Franklin, Jamey & Jeroen drie keer op rij wel erg lekker gegeten. 

IMG_1100Burger van Franklin
Ons één jarig bestaan hebben we gevierd bij café Franklin. Zo’n maand geleden hebben zij de deuren geopend. Op woensdagavond was het er helemaal vol. En terecht. Want het is er niet alleen heel sfeervol en eigentijds ingericht, ook de wijn én burgers zijn prima en goed geprijsd. Probeer de pulled pork burger vooral uit. Zij kunnen wel eens de nieuwe hotspot worden van het Valkenboskwartier. Wij zijn in ieder geval fan.
Café Franklin, Valkenbosplein 24, Den Haag

Delen bij Jamey
IMG_1091
Als je er van houdt om van ieder bord een hapje te nemen én op een trendy plek wilt zijn, dan zit je goed bij Jamey Bennett. Sinds vorige maand is er weer een nieuwe plek geopend in de Haagse binnenstad waar je voor alles terecht kunt. Een cocktail in een van de chesterfields, met vrienden aan een lange tafel genieten van gevarieerde hapjes met uitzicht op bakstenen muren of een oester naar binnen slurpen met een goed glas wijn. De rauwe tonijn pizza, de krabkoekjes en de gegrilde asperges zijn voor nu onze favorieten. Sluit de avond in stijl af met een mojito mango. Den Haag heeft er weer een fijn tentje bij.
Jamey Bennett, Plaats 11, Den Haag

FullSizeRender (13)Biefstuk bij Jeroen
Gewoon wat een studentje eet. Nou, zo gewoon is dat niet meer. Niets geen spaghetti met  enkel rode saus. Neefje Jeroen zet gewoon iets heel lekkers op tafel. Of eigenlijk, serveert hij het op de bank. Biefstuk met saliejus en ravioli. En die biefstuk is precies lang genoeg gebakken. Zijn adres laten we lekker geheim. Maar gaan er zelf zeker nog een keertje eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.