Feest, we zijn jarig! Als ik op dat punt kom bestaat alweer één jaar. We hebben een blog neergezet waar we allebei reuze trots op zijn én nog belangrijker veel plezier aan beleven. Als je in een toffe stad als Den Haag woont, vliegen de tips je om de oren. Wekelijks gaan we op pad om een bijzondere ervaring op te doen, een onbekend stukje te ontdekken en naar een favoriete spot om inspiratie op te doen. We blikken terug op een jaar vol culinaire ontdekkingen en de lekkerste wijnspots. Allemaal in Den Haag.

FullSizeRenderWat is het moeilijk om te kiezen. We zijn op zoveel gave plekken geweest. Braadstaal in de Reinkenstraat is een top ontdekking. Maar niet de enige. Het aantal leuke restaurantjes in onze stad neemt alleen maar toe. Want we hebben bijvoorbeeld ook Walter Benedict, De Bayonne en Bit. Ook al zitten ze op verschillende plekken in de stad. Ze hebben gemeen dat de wijn er naar meer smaakt, je lekker kunt eten en je er relaxt kunt zitten.

Als het om origineel gaat en je gelijk wat van de stad wilt zien, dan moet bij de Hoftrammm zijn. Maar voor de lekkerste pasta wordt het toch Zio Ciro of Da Braccini. En voor burgers hebben we twee favorieten; Ich bin ein Hamburger & Hudson bezoeken we met veel plezier.

Als we écht wat te vieren hebben, dan zijn we toch wel unaniem. Het uitzicht over de haven is bij Waterproef uniek. Het eten altijd weer een groot feest. Om over de wijn nog maar te zwijgen.

Voor de lunch of een cappuccino na het sporten gaan we voor Pistache. Wat een lieve en gastvrije mensen werken hier. En sindskort hebben we ook Sla en Saplab ontdekt. Op het strand vind je ons bij Sol, Down Under Beach of Patagonia. Hoewel, bij strandpaviljoen Zuid is het ook fijn. En we zouden bijna nog het top terras bij Milu vergeten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

IMG_0979Wat hebben we in een jaar tijd een geweldige plekken bezocht en een onvergetelijke momenten beleeft. En hier gaan we mee door. Ons wensenlijstje is nog lang en de inspiratie eindeloos. Reken dus maar op vele nieuwe blogs met (culinaire) ontdekkingen en andere lijstjes met uiteenlopende tips. Blijf ons volgen én heb je tips. Vertel!

Nu eerst proosten op ons 1 jarig jubileum! CHEERS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *