Nog maar nét open in de Prinsestraat: Lily’s coffee. We fietsen er langs en kunnen niets anders doen dan stoppen. We hebben al geluncht, dus het wordt een koffie kennismaking met deze nieuwe hotspot.

Lily
Lily

De eigenaar vertelt ons vol trots dat ze deze week de deuren hebben geopend. Ze barsten nog van de plannen. De definiteve kaart is nog in de maak, er komt een andere koffietafel en er wordt nog druk geëxperimenteerd met de plek van de kussentjes. Maar de potentie van deze plek is ons helemaal duidelijk. De sfeer is belangrijk. En daarmee zit het meer dan goed.

Lily heeft de ambitie om de plek te worden waar tijdens werktijd even koffie wordt gedronken, een broodje wordt gescoord tijdens het lezen van de krant en vriendinnen uitgebreid kunnen bijpraten.

lily coffee

Lily kent verschillende zitjes. We nemen plaats aan een tafeltje aan het raam. Het hoekpand barst van de lichtinval. De open uitstraling straal een warm welkom uit. Lily wil de prijzen van de lunchgerechten acceptabel houden. Zelf iets onder het niveau van de buren gaat zitten. Daar kunnen we nooit tegen zijn.

Je kan er nu al terecht voor goede koffie, verschillende taartjes en een veelvoud aan lunchgerechten.

Mocht je net als wij een lijstje hebben met plekken waar je nog een keer heen wilt. Nou, zet deze er dan zeker op.

Prinsestraat 104, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *