Een kampvuur op het strand, sushi in het park eten of cocktails drinken in het gras, Den Haag bruist. Deze 4 (gratis!) evenementen mag je eigenlijk niet missen  Maar pas op: wij lopen er ook rond…

Kampvuur aan zee

Komen weekend moet je naar het strand! Dit jaar vieren we dat Scheveningen 200 jaar bestaat en daarbij hoort een gloednieuw festival. Tijdens Bonfire Beach Fest geniet je van concerten bij het kampvuur van het Zuiderstrand tot het Zwarte Pad. Daarnaast kan er gesport worden en ontbreken de hapjes niet. Het Franse gezelschap Carabosse presenteert een imposante vuurtuin van tientallen vuurinstallaties. Kortom: twee dagen feest voor jong en oud. En dit nieuwe festival opent ook gelijk het strandseizoen. Zeg nou zelf, dit filmpje belooft heel veel goeds.
Bonfire Beach Fest van 20 t/m 21 april

Rrrollend…

Van 10 t/m 13 mei wordt het Lange Voorhout omgetoverd tot culinair feestje. Het Rrrollend Foodtruck festival trekt door heel Nederland en Den Haag is de eerste op hun lijstje. Met tientallen foodtrucks, cocktailbars, muziek en vermaak voor de kinderen moet je hier zijn voor een gezellige avond. Maar ze komen vaker langs. Op 15, 16 en 17 juni komen ze terug op het Malieveld en op 21, 22 en 23 september strijken ze wederom neer op het Lange Voorhout. Dus genoeg mogelijkheden om langs te komen.

Toost!

Hetzelfde weekend als Rrrollend barst het iets kleinschaliger Toost los. De Theresiastraat wordt omgetoverd tot openluchtrestaurant. Natuurlijk ligt de nadruk op eten dus ook hier ontbreken de trucks met hapjes niet. Van 10 t/m 13 mei in de stad en lees hier meer over Toost.

Japans feestje

Bij JOY draait alles om sushi en andere Japanse lekkernijen. Vorig jaar streek dit festival voor het eerst neer in het Westbroekpark en oh wat was dat leuk! Wij zijn natuurlijk weer van de partij en wagen ons dan wellicht wel in het karaoke hotel. Ze zijn op 8, 9 en 10 juni in onze stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *