Voor verse koffie, lekkere taartjes en gezonde smoothies ben je bij de Coffee & Juice Bar aan het juiste adres. Deze nieuwkomer in de Scheveningse Kiezerstraat is een bezoekje waard.

Smoothie time!

In dit vrolijke zaakje tegenover de Albert Heijn kan je niet om het enorme koffieapparaat heen. Maar wij hebben zin in een verse smoothie. En vallen voor de ‘Berry Bomb’ met acai, bessen, banaan, appel, aardbei, bramen, hennep proteïne en boabab. Ook de ‘Hawaiien’ met passievrucht, kokos, mango, kersen, appel en ananas is een waar fruitfeestje. Heb je zin in eens iets anders dan een gewone smoothie? Probeer dan eens hun smoothiebowls met diverse heerlijke toppings.

Coffee & Juice Bar
Hier valt genoeg te kiezen
Coffee & Juice Bar

Salade aan zee

Naast banenbrood, verse muffins en verschillende taartjes maken ze hier ook verse salades. Die moeten wij natuurlijk proeven. Er staan twee variaties op de kaart. De één heeft een basis van spinazie met avocado, aardbeien en een notenmix. Bij de ander draait alles om boerenkool met pompoen, walnoten, bramen en feta. De dressings maken het helemaal af. Met uitzicht op zee prikken we onze gezonde lunch weg. Op de terugweg kunnen we het niet laten en bestellen we nog een matcha thee. Wat ons betreft is deze nieuwkomer een aanrader.
Coffee & Juice Bar, Keizerstraat 227 Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *