Oké, zelfs wij vinden op één dag drie verschillende restaurants bezoeken een beetje overdreven. Maar soms heb je gewoon wat te vieren (en een dubbele borrelafspraak gemaakt). Onze zondag werd onverwachts druk maar lekker dat het was… En het goede nieuws is dat we onze lunch, borrel én dinerspot met jullie delen. 

De feestelijke lunch
Als je een nieuwe opdrachtgever hebt binnengesleept moet je dat natuurlijk in stijl vieren. Wij trakteerden onszelf op een lunch bij Catch aan de haven. Sinds de opening drie jaar geleden kom je dit restaurant van de familie Simonis niet binnen zonder reservering. En iedereen die er al is geweest weet waarom: een hippe zaak en een kaart vol lekkers. Voor ons werd het zalm op toast & sushi. Met een glaasje wijn proostten we op het zakelijk succes. Puur genieten, alleen de bediening mag wel wat scherper zijn.
Dr. Lelykade 43, Den Haag

IMG_0611

Echt Haags bier
Na de lunch stond een bij kletsmiddag met bierliefhebbers in de agenda. En laten wij nou de perfecte borrelspot hebben gevonden, je moet er alleen even voor naar de Binckhorst fietsen. Dat De Kompaan het lekkerste Haagse biertje is hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen. Maar wist je dat je ze in hun gezellige bar allemaal kunt proeven? Met 20 bieren op de tap zit jouw favoriet er altijd tussen. Wij waren gecharmeerd van de Pussycat en de nieuwste aanwinst: The India Pale Lager. In de zomer zit je er helemaal goed want ze hebben een heerlijk terras!
Saturnusstraat 55, Den Haag

IMG_0582

Pintos
Vanaf De Kompaan gaan we richting zee: De Keizerstraat in Scheveningen. Al is dit niet direct een plek die bij ons bekend staat om zijn gezellige restaurants. Tot we café De Bayonne ontdekten. Ze noemen zich ‘een stukje Baskenland in Scheveningen’. Vandaar dat hun kaart vol staat met lekkere pintos. Help! Keuzestress. Toeval of niet, we hadden een goede plek aan het raam. Inclusief zicht op hippe surfers. Dit is niet ons laatste bezoek geweest. Kom je er ’s ochtends? Loop binnendoor naar meneer Chocola. Die naam zegt al genoeg.
Keizerstraat 124, Den Haag 

FullSizeRenderIMG_0227

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *